Ce se poate întâmpla cu Selly după ce a fost prins cu 189 km/h pe autostradă. Vloggerul a pierdut primul proces cu Poliția română

Selly este unul dintre cei mai urmăriți vloggeri de la noi în țară în momentul de față.

Selly are doar două variante: fie contestă hotărârea, fie rămâne pieton pentru 90 de zile

Instagram

Acesta are milioane de urmăritori în social media, iar impactul pe care îl are este unul colosal. Selly este considerat purtătorul de cuvânt al tinerilor din țara noastră, după ce a dezbătut subiecte legate de educație și chiar a participat la întâlniri cu oficiali din guvern.

Acesta mai este renumit în mediul online și pentru mașina pe care o deține și care acum îi face probleme. Vloggerul Andrei Șelaru a pierdut primul termen al procesului cu Poliția Română. Acesta a contestat o amendă pe care a primit-o după ce a fost înregistrat de aparatul de radar cu 189 km/h pe autostradă.

Citește și: Selly și iubita, sărut pasional la împlinirea a doi ani de relație. Ce declarații și-au făcut și cât de eleganți s-au afișat |FotoSelly a primit atunci o amendă și i s-a suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile. Potrivit virginradio.ro acesta a invocat în fața instanței faptul că nu avea cum să circule cu o viteză atât de mare pentru că era foarte aglomerat, dar și că scrisul agentului de poliție este ilizibil.

Magistrații de la Judecătoria Găești a dat acum verdictul și au spus că argumentele lui Selly nu îl ajută să demonstreze că e nevinovat pentru că Poliția a depus la dosar toate înregistrările radar, dar și procesul verbal.

Judecătorii au dat câștig de cauză Poliției Române, iar în acest moment Selly are doar două variante: fie contestă hotărârea, fie rămâne pieton pentru 90 de zile.

Selly, mai multe probleme cu mașina

În anul 2019, Selly și-a ținut fanii cu sufletul la gură după ce a fost implicat într-un accident, iar mașina sa, pe care abia o cumpărase a fost serios avariată.

Acesta a cumpărat la scurt timp după ce a obținut permisul o mașină puternică pentru care a plătit la vremea respectivă, în anul 2019, suma de 70 000 de euro.

Ultimele știri