Antena Căutare

Ce se va întâmpla cu fiica minoră a Ronei Hartner. Tatăl fetei ar fi încercat să reia legătura cu ea, însă s-a lovit de un refuz

Fiica minora a Ronei Hartner a fost contactată de tatăl său, Rocco Sedano, după ce în ultima perioadă nu s-ar fi interesat de ea, spune Rinda Hartner.

colaj de imagini cu rona hartner, sora rinda si fiica rita Galerie
Fiica minora a Ronei Hartner a fost contactată de tatăl său, Rocco Sedano, după ce în ultima perioadă nu s-ar fi interesat de ea, spune Rinda Hartner.

Rinda Hartner a spus cum se simte micuța Rita Sumayla după ce și-a pierdut mama. Aceasta a discutat despre prezența lui Rocco Sedano în viața nepoatei sale și ce se va întâmpla cu adolescenta.

Citește și: Sosia Ronei Hartner: ”Nu sunt Rona. Sunt Irina și încă trăiesc”. Cum arată cea pe care internauții au confundat-o cu artista

Ce se va întâmpla cu fiica minoră a Ronei Hartner. Tatăl fetei ar fi încercat să reia legătura cu ea, însă s-a lovit de un refuz

Fiica Ronei Hartner suferă profund după ce și-a pierdut părintele. Aceasta îi are lângă ea pe cei dragi și chiar tatăl său dorește să îi fie alături în aceste momente dificile.

„Sumayla este foarte amărâtă, și-a pierdut reperul. Mama ei era totul pentru ea pentru că și Rona a făcut tot ce a făcut pentru fata ei.

Acum noi o să stăm cu ea, vrem să o acompaniem în perioada asta dificilă, mai ales după ce o să se termine și o să fie și înmormântarea. Abia atunci știm că ies emoțiile la suprafață. O să fim alături de ea. Nimeni nu o va putea înlocui pe mama ei. Vom face tot ce putem să îi alinăm suferință și pierderea mamei”, a declarat Rinda Hartner.

În emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV, Rinda a precizat că tatal nepoatei sale Rocco Sedano a luat legătura cu ea și a anunțat-o că își dorește să fie alături de fiica lui, să participe chiar și la înmormântarea Ronei Hartner.

Citește și: Rona Hartner mărturisea cu tristețe că a fost abandonată de foștii soți în lupta cu cancerul. Pe cine a avut mereu alături

„A venit cu ideea asta ieri și l-am întrebat de ce. Prin câte a trecut sora mea el vine așa, a spus că vrea să vină și să fie alături de copilul lui. I-am zis că nu a fost alături atâta timp și acum își face brusc apariția. Fiecare om e liber să vină, o să vină, să vină cum o vrea el. (...) Tatăl a apărut acum, odată cu decesul Ronei, a apărut așa ca din fum. Vrea el să aibă relație cu fata lui, dar fata lui nu prea vrea. E foarte vulnerabilă. E un copil de 15 ani. Ii este greu să ia decizii, noi o să fim lângă ea să o protejăm în momentele astea de vulnerabilitate”, a mai spus Rinda Hartner.

Potrivit dezvăluirilor făcute de Rinda Hartner, Rita va continua să locuiască în Franța: "Fata vrea să rămână aici. Aici are toți prietenii, are reperele ei, s-a născut aici."

Rona Hartner, o artistă versatilă cu o viață de film. Cum a devenit cunoscută regretata vedeta care a cucerit inimile fr... Rona Harther s-a stins așa cum a trăit, cu zâmbetul pe buze. Cum au fost ultimele sale clipe, conform surorii ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x