Lovitură cumplită pentru părinții lui Răzvan Ciobanu! Ce se va întâmpla, la fix un an după moartea tragică a designerului

Părinții lui Răzvan Ciobanu nu au pace, nici la un an de la tragicul accident în care designerul și-a pierdut viața. Ce decizie au luat, cu doar câteva zile înainte de parastas?

Moartea fulgerătoare a lui Răzvan Ciobanu a adus foarte multă durere și tristețe în inimile tuturor celor care îl iubeau și apreciau.

Chiar dacă a trecut un an de la pierderea celebrului creator de modă, părinții lui nu se pot obișnui cu ideea că fiul lor nu mai este printre ei. Iar acum, au primit o nouă lovitură!

Din cauza prelungirii stării de urgență, părinții lui Răzvan Ciobanu nu îi pot organiza parastasul de un an. Cu toate acestea, vor împărți pachete celor nevoiași, în memoria fiului lor.

Părinții lui Răzvan Ciobanu nu se vor mai putea bucura niciodată de Paște, reamintindu-le, veșnic, de cel mai trist moment din viața lor: moartea designerului.

Răzvan Ciobanu, moarte misterioasă

Răzvan Ciobanu a murit în luna aprilie, în urma unui accident auto. Designerul de 43 de ani se întorcea din Mamaia, de la o petrecere, când s-a presupus că a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina în mai mulţi copaci.

Tragedia din a doua zi de Paşte a ridicat multe semne de întrebare. Mulți au presupus că Răzvan Ciobanu s-a sinucis, în timp ce alții au lansat inclusiv ipoteza că interlopii sau cămătarii la care avea datorii s-au răzbunat.

S-au descoperit urme de droguri în sânge și s-a mers pentru un timp pe această pistă în anchetă, dar adevărul a ieșit la iveală abia recent: Răzvan Ciobanu, deja mort la momentul accidentului! Care este adevărata cauză a decesului

Sursa: Antena Stars

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri