Antena Căutare

Ce studii are Cristian Popescu Piedone. La ce vârstă și-a luat bacalaureatul candidatul la Primăria Capitalei

Cristian Popescu Piedone a fost în centrul multor scandaluri și controverse, în special legate de tragedia Colectiv. Însă, puțini știu ce studii are candidatul la Primăria Capitalei, de fapt.

Ce studii are Cristian Popescu Piedone. La ce vârstă și-a luat bacalaureatul candidatul la Primăria Capitalei Galerie
Ce studii are Cristian Popescu Piedone. La ce vârstă și-a luat bacalaureatul candidatul la Primăria Capitalei | Hepta

Cristian Popescu Piedone a fost primar al Sectorului 4 timp de șapte ani și jumătate, iar acum ocupă aceeași funcție la Sectorul 5. În plus, el și-a depus candidatura la conducerea Capitalei la sfârșitul săptămânii trecute, potrivit digifm.ro.

Citește și: Cine este ginerele lui Piedone. A încasat salarii de la patru joburi la stat și deține ceasuri în valoare de zeci de mii de euro

Ce studii are Cristian Popescu Piedone, de fapt

Potrivit digifm.ro, Cristian Popescu Piedone a terminat clasa a IX-a în anul 1980, la liceul „George Coşbuc” din Bucureşti, cu media generală 5,42.

În clasa a X-a, politicianul a obținut media generală 5,33, după care a făcut o pauză de 13 ani. În 1996, el a terminat clasa a XI-a la liceul „Dimitrie Bolintineanu”, cu media generală 5,22.

Clasa a XII-a a terminat-o, în anul următor, la Grup Şcolar Industrial „Dimitrie Gusti”, cu media generală 5,26. Clasa a XIII-a, special concepută pentru cei de la fără frecvenţă, a absolvit-o tot la „Dimitrie Gusti”, cu media generală 5,70.

Cristian Popescu Piedone a reușit să își ia bacalaureatul la vârsta de 32 de anui. El a obținut următoarele note: 5,12, la Limba şi literatura română (scris), 6 la proba orală, iar 5 la Matematică, potrivit sursei citate

Într-un interviu TV, Cristian Popescu Piedone spunea că a terminat și o facultate. La vârsta de 35 de ani, el s-a înscris la Științe Economice, din cadrul Universtiții Petroșani, o instituție de învățământ renumită ca fiind „fabrică de diplome pentru politicieni”.

„În ziua de astăzi, dacă nu esti un absolvent de o facultate nu poți să dai pentru funcționar public sau nu poți să intri într-o corporație. La un moment dat, dacă te uiți în traistă vezi că ai bani, nu te mai interesează cartea, dar și cu bani în traistă am conștientizat că îmi trebuie carte. Și la sfârșit, îmbinate amândouă, suntem astăzi față în față!”, a spus Piedone, potrivit sursei citate.

Ce avere are Cristian Popescu Piedone

Potrivit declarației de avere din anul 2022, Cristian Popescu Piedone are patru terenuri în Bragadiru, cu o suprafață totală de 1933 mp, achiziționate în perioada 2008-2009.

Pe lângă aceste proprietăți, candidatul la Primăria Capitalei are cinci autoturisme care par a fi de colecție, având în vedere anul producerii lor. În plus, politicianul mai deține un cont în care se găsesc cel puțin 50.000 de euro.

Iată toate bunurile declarate de Cristian Popescu Piedone, conform hotnews.ro:

  • un teren de 416 mp în Bragadiru, Ilfov, cumpărat în 2008;
  • un teren de 439 mp în Bragadiru, Ilfov, cumpărat în 2008;
  • un teren de 540 mp în Bragadiru, Ilfov, cumpărat în 2008;
  • un teren de 538 mp în Bragadiru, dobândit în 2009 prin act de vânzare-cumpărare;
  • o casă de 73 mp în București moștenită în 2003 și schimb cu fratele;
  • un autoturism Mercedes din 1996;
  • un autoturism OLDSMOBILE din 1959;
  • trei autoturisme Cadillac din 1968, 1973 și 1974;
  • un cont de peste 50.0000 de euro.

Citește și: Cum se apără Popescu Piedone, în cazul discuției cu minora gravidă. Ce se întâmplă cu centrul unde a avut loc întâmplarea

Care e diferența de vârstă dintre Aaron Taylor-Johnson și soția lui. Cum arată femeia care îl face fericit... Secretul pe care Prințul William l-a păstrat față de Kate Middleton timp de ani de zile. Despre ce e vorba...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x