Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Ce studii are, de fapt, Simona Gherghe și cum a ajuns să lucreze în televiziune!

Simona Gherghe este una dintre vedetele foarte îndrăgite, chiar dacă s-a retras din televiziune. Cu toate acestea are un număr impresionant de admiratori, care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Simona Gherghe are o experiență impresionantă în televiziune, iar recent, fosta prezentatoare a dezvăluit ce studii are, de fapt.

De curând, Simona a dezvăluit fanilor ei pe Instagram, ce studii are la bază. Potrivit spuselor sale, fosta prezentatoare tv a fost absolventă a facultății de Litere, din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

"Reactoarele 3 și 4" s-au reunit! Ce mai fac Bontea și Fodor? În curând îi veți revedea la Antena 1! | Foto

„Sunt licențiată în Litere, la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași”, a scris Simona Gherghe la un InstaStory.

Simona Gherghe le-a dezvăluit fanilor cum și-a început cariera!

Întrebată despre cum și-a descoperit pasiunea pentru jurnalism, Simona Gherghe a povestit că a fost o pură întâmplare, atunci când a luat hotărârea de a merge la mai multe interviuri.

„Dintr-o întâmplare. În facultate, am decis să merg la mai multe interviuri, ca să văd cum decurge o astfel de experiență cu un posibil angajator. S-a întâmplat ca cele două interviuri să fie în zona de media”, a dezvăluit vedeta.

Aniversare în familia Simonei Gherghe! Fosta prezentatoare a postat fotografii de la marele eveniment! | FOTO

Fosta prezentatoare a spus că nu a lucrat din prima în televiziune, ci la început a fost angajată la un post de radio din Iași, oraș în care a și studiat. Ulterior, aceasta a ajuns în București, remarcată fiind pentru abilitățile sale.

„Primul meu job a fost la radio în Iași, unde al lucrat vreme de 4 ani. Apoi, m-am angajat la stația locală a Antenei 1. Așa m-au remarcat cei de la București și m-au chemat aici, acum 18 ani...”, a continuat fosta prezentatoare tv.

Recomandari