Antena Căutare

Ce sumă uriașă a pierdut Simona Halep după ce a anulat nunta cu Toni Iuruc. Cât a costat organizarea evenimentului fastuos

Simona Halep și Toni Iuruc s-au despărțit după un an de căsnicie. Cei doi urmau să se cunune religios în luna noiembrie 2022, însă au divorțat. Iată câți bani au pierdut după ce au anulat nunta de la Cazinoul din Sinaia.

colaj de imagini cu simona halep si toni iuruc dupa divort Galerie
Simona Halep și Toni Iuruc s-au despărțit după un an de căsnicie. Cei doi urmau să se cunune religios în luna noiembrie 2022, însă au divorțat. Iată câți bani au pierdut după ce au anulat nunta de la Cazinoul din Sinaia. | Profimediaimages.ro si Shutterstock.com

Simona Halep s-a căsătorit cu Toni Iuruc pe 15 septembrie 2021. Anul acesta, pe 13 noiembrie cei doi urmau să se cunune religios. La eveniment ar fi trebuit să vină 300 de persoane, însă cei doi au decis, de comun acord, să se despartă.

Nunta sportivei cu omul de afaceri ar fi trebuit să aibă loc la Cazinoul din Sinaia. Invitațiile ar fi ajuns la 300 de persoane și ar fi fost făcute plăți către fotografi, cameramani, mâncare și băutură. Sumele nu vor mai putea fi recuperate și nu sunt deloc mici.

Citește și: Simona Halep, imagine de pe patul de spital. Ce a anunțat sportiva despre cariera sa: „Sezonul 2022 este încheiat pentru mine”

Câți bani a pierdut Simona Halep după ce a anulat nunta cu Toni Iuruc

Pe 13 noiembrie 2022, Simona Halep și Toni Iuruc ar fi trebuit să spună ”DA” în fața preotului. Din păcate, ei au anulat nunta după ce au decis să se despartă. Motivul separării nu a fost făcut public și actele de divorț au fost semnate la notar.

Cu doar două luni înainte de nuntă, cuplul a anunțat că se desparte. Cum totul era deja pregătit, Halep și Iuruc au pierdut sumele date în avans pentru serviciile de care trebuiau să beneficieze la frumosul eveniment.

Citește și: Simona Halep s-a operat la nas. Câți bani a costat intervenția chirurgicală și ce se întâmplă cu ea în plan sportiv

Pentru catering, sportiva ar fi plătit în avans suma de 20.000 de euro. Pentru fotograf și cameramani, Simona Halep a mai plătit încă 5.000 de euro. Ba mai mult, sportiva cumpărase rochia de mireasă și închirierea salonului de nuntă, adică 50.000 de euro. Alte 10.000 de euro a mai plătit pentru mărturiile de nuntă.

Totalul cheltuielilor se ridică la 85.000 de euro, conform Playsport.

Vila din America a lui Carmen Harra a fost incendiată, în urma unui jaf. Vedeta era în casă când s-a întâmplat totul... Cum i s-a schimbat viața lui Dani Mocanu în timp ce se află în arest la domiciliu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x