Căutare Live

Cea mai mare teamă pe care a avut-o John Lennon, dezvăluită de Paul McCartney

Cea mai mare teamă pe care a avut-o John Lennon, după ce a devenit celebru, a fost dezvăluită de Paul McCartney.

Cea mai mare teamă pe care a avut-o John Lennon, după ce a devenit celebru, a fost dezvăluită de Paul McCartney.

„Sunt îngrijorat în privința modului în care își vor aminti oamenii de mine”, i-a mărturisit John Lennon lui Paul McCartney, care a încercat atunci să îl liniștească pe artist.

„I-am spus că lumea își va aminti de el ca de unul dintre cei mai mari oameni de pe Pământ, pentru că este fantastic”, a spus Paul McCartney.

Trupa The Beatles a fost înfiinţată în anul 1960, în Liverpool, şi a devenit celebră în formula John Lennon, Paul McCartney, George Harrison şi Ringo Starr. Formaţia este considerată cea mai influentă din zona muzicii rock. Cele 27 de albume de studio, 52 de compilaţii şi 4 albume live au fost vândute peste 180 de milioane de copii în întreaga lume. Trupa, care s-a destrămat în 1970, a fost recompensată cu 10 premii Grammy, dar şi cu un Oscar.

În după-amiaza zilei de 8 decembrie 1980, John Lennon ieşise din clădirea apartamentului său din New York pentru a merge la o sesiune de înregistrări când s-a oprit pentru a da un autograf pe un album pe care îl avea Chapman, pe atunci un tânăr durduliu de 25 de ani. Acest moment a fost imortalizat într-o fotografie acum devenită sinistră.

Când John Lennon s-a întors acasă la Manhattan's Upper West Side în seara aceea, Chapman îl aştepta şi a tras în el cu un pistol Charter Arms cu cinci focuri şi calibru 38, lovindu-l de patru ori, în faţa soţiei sale, Yoko Ono. Asasinatul a şocat întreaga lume.

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Gina Pistol, problemele de sănătate cu care se confruntă vedete. "Motivul pentru care am lipsit"...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri