Live acumSerial: Fetita mea
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Cea mai sexy avocată din Cluj face furori printre fotbaliști! Și Adrian Cristea a pus ochii pe ea | Galerie foto

Andreea din Cluj este una dintre cele mai surprinzătoare prezențe de pe Istagram. Este bsolventă de drept, business developer și pasionată de sport. Printre urmăritorii ei se numără și Adrian Cristea.

Cea mai sexy avocată din Cluj face furori printre fotbaliști! Și Adrian Cristea a pus ochii pe ea

Absolventă de drept, business developer și pasionată de sport și călătorii, Andreea din Cluj este una dintre cele mai spectaculoase prezențe de pe Instagram.

Pasionată de călătorii, sport, dar și de fotografie, Andreea, absolventă de drept, este urmărită în mediul online de 25.000 de oameni. Printre urmăritorii frumoasei brunete se numără Adrian Cristea, Cristi Ganea, Ioan Hora și Laszlo Sepsi.

Pentru mai multe imagini cu Andreea, urmăriți galeria foto

Cum a ajuns poza cu Adrian Cristea dezbrăcat în tabloide

Adrian Cristea a vorbit despre poza nud cu el apărută în CanCan în 2010. La acea vreme, iubita lui de atunci, Bianca Drăgușanu, recunoștea că poza i-a fost trimisă ei. Diva susținea la momentul respectiv că partea de jos a lui Cristea a fost făcută în photoshop de cei care au vrut să-i facă rău fostului sportiv.

„Am trimis poza unei femei. Asta a fost singura chestie. Cu online-ul ăsta știi cum e. Din chestia asta am învățat să fiu mai atent. Nu poți să ai încredere în nimeni. Atunci am trimis poza unei iubite. Ei îi trimiteam poza. Contează oamenii de lângă tine”, a declarat Cristea la GSP LIVE.

„Păi, eu mi-am dus calculatorul la devirusat şi cel care l-a luat să-l repare nu mi l-a mai adus nici astăzi. Aşa au ajuns la Cancan. I-am zis că până vineri fac plângere penală împotriva lui dacă nu-mi recuperez fotografiile. La mine pe telefon se vedea doar bustul, iar de la brâu în jos era o umbră. Cei care au pus mâna pe poze au rezolvat problema asta în photoshop”, declara Bianca Drăgușanu atunci.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro