Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Animatie: Ferdinand

Cea mai sexy viitoare mămică! Alina Pușcaș face senzație în costum de baie, la șapte luni de sarcină

Alina Puşcaş este în al nouălea cer de când a aflat că va deveni mamă. Prezentatoarea TV a dezvăluit, în exclusivitate la Antena Stars, totul despre sarcină.

Alina Puşcaş este în al nouălea cer de când a aflat că va deveni mamă. Prezentatoarea TV a dezvăluit într-un interviu totul despre sarcină.

Gazda "Te cunosc de undeva!" recunoaşte că nu a fost o sarcină plănuită, dar mărturiseşte că şi-a dat seama repede că un copil era tot ce-i lipsea.

"M-am bucurat, am fost foarte emotionată. Mi-au dat si lacrimile şi m-am gandit acum ce fac. A intrat foarte repede în vigoare sentimentul de împlinire. Mi-am dat seama ca exact asta îmi lipsea", a spus Alina Puşcaş la Antena Stars.

Pentru că mai are două luni până la marea întâlnire a vieții sale, cu micuțul pe care îl va boteza Filip Alexandru, Alina profită din plin de perioada de sarcină, alături de prieteni și de colegii de la "Splash! Vedete la apă", show-ul care va începe în această vară la Antena 1.

Alina, alături de Diana Munteanu, colega sa de prezentare de la "Splash! Vedete la apă"

Pagina Alinei de Facebook este plină cu imagini adorabile, în care vedeta își etalează burtica, iar aprecierile curg valuri din partea fanilor.

Recomandari