Cele mai longevive cupluri de la Hollywood. Celebritățile care se iubesc de mai bine de 20 de ani

Hollywood-ul se laudă cu cele mai frumoase femei, dar și cei mai atrăgători bărbați. Unele vedete se îndrăgostesc pe platourile de filmare, iar altele se căsătoresc cu fanii lor. Indiferent de începutul poveștii lor de dragoste, există câteva cupluri la Hollywood care se iubesc de mai bine de 20 de ani.

Cele mai longevive cupluri de la Hollywood

profimediaimages.ro

Cele mai longevive cupluri de la Hollywood sunt un exemplu pentru fanii din întreaga lume. Celebritățile care se iubesc de mai bine de 20 de ani impresionează cu poveștile lor de dragoste, care par a fi desprinse din scenariile filmelor în care acestea apar. Câteodată viața bate filmul, iar acest lucru îl demonstrează vedetele care au luptat ca dragostea lor să reziste în timp.

Care sunt cele mai longevive cupluri de la Hollywood

Se spune că faima și banii pot schimba oamenii, însă nu și în cazul lor. Deși au existat o mulțime de tentații în calea lor, aceste celebrități au rămas fidele partenerilor lor de viață. Iată o listă cu cele mai longevive cupluri de la Hollywood. Printre ele se numără staruri cu nume răsunătoare, care și-au consturit o carieră impresionantă.

Meryl Streep și Don Gummer: 42 de ani

Fratele mai mare a fost cel care le-a făcut cunoștință actriței Meryl Streep și viitorului său soț, Don Gummer. În acea perioadă, Meryl Streep regreta despărțirea de John Cazale.

Deși părea că nu o poate cuceri așa de ușor, faimoasa atriță s-a îndrăgostit de prietenul fratelui ei, care i-a devenit soț în 1978, potrivit womenshealthmag.com.

Hugh Jackman și Deborra Lee Furness: 24 de ani

Hugh Jackman se afla la început de carieră când a cunoscut-o pe viitoarea lui soție, Deborra-Lee Fruness. Cei doi s-au întâlnit pe platourile de filmare, ia actorul a fost fascinat de prezența frumoasei blondine. Deși era cu 13 ani mai în vârstă decât el, Hugh Jackman nu a stat pe gânduri și a cerut-o în căsătorie în 1996. De atunci sunt de nedespărțit.

Citește și: Formează unul din cele mai controversate cupluri. Hugh Jackman, surprins la plajă alături de soția lui, cu 13 ani mai în vârstă

Sarah Jessica Parker și Matthew Broderick: 23 de ani

Sarah Jessica Parker tocmai se despărțise de Robert Downey Jr., bărbatul pe care l-a iubit timp de 6 ani când în calea ei a apărut Matthew Broderick. Pe data de 19 mai 1997 și-au unit destinele în cadrul unei nunți secrete în orașul New York.

Cei doi au împreună un băiat și două fete.

Tom Hanks și Rita Wilson: 32 de ani

Ambii actori de succes în anii 1980, Tom Hanks și Rita Wilson s-au întâlnit pentru prima dată pe platourile de filmare ale producției „Bosom Buddies”. Patru ani mai târziu, s-au întâlnit din nou în timp ce lucrau ca voluntari, iar în acel moment s-a înfiripat o legătură ce avea să dureze toată viața.

Cuplul și-a oficializat relația în 1986 și au făcut nunta doi ani mai târziu.

John Travolta și Kelly Preston: 29 de ani

În iulie 2020, John Travolta a anunțat că femeia pe care a iubit-o timp de 29 de ani, Kelly Preston, a murit după ce a dus o luptă cruntă cu o boașă nemiloasă, cancer la sân. Cuplul s-a întâlnit pentru prima dată pe platourile de filmare ale producției ''The Experts'' în 1989, iar John Travolta a mărturisit că a fost „dragoste la prima vedere”.

Ei s-au căsătorit în 1991 în cadrul unei ceremonii intime.

Samuel L. Jackson și LaTanya Richardson: 40 de ani

Samuel L. Jackson a întâlnit-o prima oară pe LaTanya Richardson în perioada în care era încă student la colegiul Morehouse. Cei doi și-au unit destinele în 1980 și au devenit părinți un an mai târziu. LaTanya Richardson l-a făcut pe actor tată de fată. Fiica lor, Zoe Jackson are acum 38 de ani.

După 40 de ani, cei doi se iubesc la fel ca în prima zi. Samuel L, Jackson și-a deomnstrat dragostea printr-i postare emoționantă pe contul său de Instagram, cu ocaiza aniversării lor de anul acesta.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO

Denzel și Pauletta Washington: 37 de ani

Denzel Washington și soția sa, Pauletta, s-au întâlnit prima oară pe platourile de filmare ale producției ''Wilma'' în 1977.

Un an mai târziu, au început să se întâlnească și au făcut pasul cel mare în 1983.

Victoria și David Beckham: 21 de ani

Chimia puternică dintre Victoria Beckham și David Beckham este vizibilă. Superba cântăreață de muzică pop și celebrul fotbalist formează unul dintre cele mai frumoase cupluri ale showbiz-ului internațional. Ambii debordează de sex-appeal și atrag privirile oriunde își fac apariția.

Cele două staruri s-au căsătorit în 1999 și au împreună patru copii care le moștenesc din plin frumusețea.

Cindy Crawford și Rande Gerber: 22 de ani

Supermodelul Cindy Crawford l-a întâlnit pe Rande Gerber în timpul relației acesteia cu mult mai cunoscutul Richard Gere. După ce ea și Richard Gere s-au despărțit, Cindy Crawford și Rande Gerber au început să aibă primele întâlniri în 1995.

În 1998 deveneau soț și soție.

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas: 20 de ani

Danny DeVito a jucat rolul lui Cupidon pentru Catherine Douglas Zeta-Jones și Michael Douglas. Actorul le-a făcut celor doi cunoștință la Festivalul de Film de la Deauville în 1998. În 2000, Catherine Douglas Zeta-Jones și Michael Douglas au devenit soț și soție și formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de la Hollywood.

Actrița este cu 25 de ani mai tânără decât celebrul ei soț.

Ultimele știri