Cele mai nereușite operații estetice din showbiz. Ce vedete arătau mai bine înainte să apeleze la bisturiu

Unele celebrități care au apelat la bisturiu ar putea regreta operațiile estetice la care au apelat, dat fiind faptul că arătau mai bine înainte să ajungă pe masa de operație.

Cum arătau unele vedete înaintea operațiilor estetice

Profimedia

Chiar dacă operațiile estetice au devenit comune la Hollywood și multe celebrități care fie recunosc faptul că au apelat la bisturiu, fie că nu, se bucură de pe urma deciziei pe care au luat-o.

Unele vedete au cunoscut succesul după ce au apelat la ajutorul doctorilor, însă altele au avut probleme în carieră după operațiile lor.

Iată unele dintre vedetele care arătau mai bine înainte să apeleze la operațiile estetice.

Cele mai nereușite operații estetice din showbiz

Operațiile estetice nu mai sunt de mult timp o noutate la Hollywood, însă majoritatea celebrităților preferă să țină secrete intervențiile chirgicale.

Alte vedete, însă, au avut parte de o schimbare atât de mare încât nu pot ascunde faptul că au apelat la bisturiu.

Mickey Rourke a încercat să repare rănile obținute pe ringul de box

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO

Actorul Mickey Rourke a avut parte de un succes fenomenal în anii ‘80, în SUA, însă a fost nevoit să apeleze la intervenții chirurgicale după ce a suferit mai multe răni în ringul de box.

Potrivit actorului, intervențiile chirugicale nu au fost reușite pentru că a apelat “la omul greșit” în anii ‘90, scrie Business Insider.

Look-ul Donatellei Versace s-a schimbat drastic în ultimii ani

Creatoarea de modă Donatella Versace și-a schimbat drastic imaginea în ultimii ani, prin intervenții chirurgicale.

Look-ul ei actual e foarte diferit față de cel de acum 20 de ani, când ea apărea deja în reviste din întreaga lume, alături de fratele ei, Gianni Versace.

Joan Van Ark e aproape de nerecunoscut după intervențiile ei chirurgicale

Joan Van Ark a devenit cunoscută în întreaga lume cu roluri în Dallas și Knot's Landing. Înfățișarea ei s-a schimbat de-a lungul anilor, însă, până în punctul în care fanii ei n-au mai recunoscut-o după.

Lil’Kim e aproape de nerecunoscut după intervențiile sale chirurgicale

Artista rap Lil’Kim și-a făcut un renume în anii ‘90 datorită versurilor sale incendiare, însă după ce a cunoscut succes în showbiz, artista a început să își schimbe înfățișarea atât de mult, încât fanilor le e greu să o recunoască în ziua de azi.

Aubrey O’Day și-a schimbat look-ul radical în doar câțiva ani

Aubrey O’Day a devenit cunoscută în SUA după ce a apărut în reality show-ul produs de artistul P. Diddy, pentru a forma o trupă de fete.

Citește și: Puțini știau că operația prin care a trecut a lăsat urme atât de adânci. Madonna, cu cicatricile la vedere la 62 de ani

În doar câțiva ani, O’Day și-a schimbat look-ul radical, cu ajutorul intervențiilor.

Cariera lui Jennifer Grey a avut de suferit după ce și-a operat nasul

Grey a declarat de-a lungul anilor că rinoplastia a avut un efect negativ asupra carierei sale. Deși operația a avut succes, look-ul lui Grey, ce a devenit cunoscut în întreaga lume cu filmul Dirty Dancing, era complet de nerecunoscut ulterior, motiv pentru care cariera ei a avut probleme.

Priscilla Presley a apelat la un doctor fals

Look-ul văduvei lui Elvis Presley a suferit semnificativ de-a lungul anilor, spre surprinderea fanilor. Priscila a recunoscut că și-a injectat silicon în obraji, însă pentru procedura, a apelat la un doctor fals, motiv pentru operația estetică nu a avut efectul pe care ea îl aștepta.

Ultimele știri