Celebrități care au uitat cât de bogate sunt și trăiesc ca oamenii de rând. Bill Gates și Regina Elisabeta, printre ele

Sunt celebrități care indiferent de câți bani au și de cât de faimoși sunt în întreaga lume aleg să trăiască precum oamenii de rând. Bill Gates, starul din Buffy și Regina Elisabeta sunt printre vedetele care au fost surprinse în ipostaze cum nu credeai că ar putea fi vreodată.

Celebrități internaționale care trăiesc modest deși sunt bogate și faimoase. Regina Elisabeta a II-a și Bill Gates, printre ele

Getty Images

Sunt oameni plini de bani, faimoși, care atunci când nu sunt în lumina reflectoarelor „coboară printre pământeni” și își numără fiecare cent în fața unei șaormerii amplasată la colț de stradă, așa cum fac și oamenii cu o condiție simplă, modestă.

Vedete recunoscute la nivel mondial, dar care aleg să meargă și să stea la coadă pentru un burger. Citește mai jos care sunt aceste celebrități care duc un trai modest.

Celebrități care au uitat cât de bogate sunt și trăiesc ca oameni simpli

Deși au milioane de dolari, nu toate celebritățile internaționale au oameni angajați care să se ocupe de absolut tot, iar ei să nu miște un deget. Ba din contră, unul dintre cei mai bogați oameni ai lumii are această plăcere banală: să își spele singur vasele.

Bill Gates

Bill Gates este văzut ca o lecție de viață în sine. Filantrop benevol, fondatorul Microsoft are o avere estimată la aproape 150 de miliarde de dolari și este cel de-al patrulea cel mai bogat om din lume.

Cu toate acestea, Gates a fost fotografiat cum aștepta răbdător la coadă, după alți oameni, când voia să își cumpere burgerul preferat. O fotografie care a devenit virală și care i-a făcut pe mulți să realizeze că prejudecata că oamenii bogați sunt aroganți nu este valabilă și în cazul fondatorului Microsoft.

Mai mult decât atât, Bill Gates se ocupă singur de unele treburi casnice, așa cum singur a declarat.

„Îmi place să spăl vasele murdare în fiecare seară. Sunt oameni care ar putea să facă asta în locul meu, însă sunt mulțumit când o fac eu”, a spus Bill Gates.

Regina Elisabeta a II-a

Regina Elisabeta a II-a este cunoscută pentru stilul ei de viață frugal. Obișnuiește să recicleze hârtia și chiar și propriile haine din garderobă. În 2013, Regina a îmbrăcat același costum și pălărie roz la nu mai puțin de patru evenimente oficiale, iar altădată a purtat un pulover de doar 30 de lire sterline la o ceremonie somptuoasă din Palatul Buckingham.

Totodată, ea a cerut ca ziarele care nu mai sunt utile să fie mărunțite și folosite ca așternut în adăposturile pentru cai. Regina Elisabeta a II-a folosește un calorifer pe care oricine și-l poate permite și a decis să interzică folosirea becurilor care au mai mult de 40 de wați astfel încât facturile la curent să fie cât mai mici.

„Este foarte atentă când vine vorba de bani, se uită la fiecare penny. Are unele genți vechi de 30 sau 40 de ani pe care continuă să le folosească și acum”, a declarat un apropiat al familiei regale britanice.

Sarah Michelle Gellar

Sarah Michelle Gellar, starul din Vampirul Buffy, trăiește modest deși are o avere estimată la 30 de milioane de dolari. A crescut fără tată, îngrijită doar de mama ei, cea care a încurajat-o întotdeauna să fie cumpătată cu banii. Și exact asta încearcă să facă și Sarah Michelle Gellar. Vedeta din Buffy a declarat public că obișnuiește să își cumpere chilipiruri de oriunde și nu are nicio jenă cu asta.

Halle Berry

Halle Berry este expertă în economii și crede că a dat sfaturi despre finanțe într-o altă viață. Actrița care deține un Oscar, una dintre cele mai bine plătite dive de la Hollywood, a fost crescută doar de mamă. Halle Berry obișnuiește să iasă la cumpărături de mâncare cu copiii ei, folosește transportul în comun și vede asta ca pe un lucru absolut normal.

Ultimele știri