Celebrități crescute în orfelinat sau îngrijite de asistenți sociali. Stallone, Bordea și Nadine, printre ele. Citește-le povestea

Printre celebritățile internaționale care au avut o copilărie dramatică se numără Sylvester Stallone și Marylin Monroe. Sex simbolul Monroe, de exemplu, a mers dintr-un centru de plasament în altul, până să se căsătorească la vârsta de doar 16 ani. Cătălin Bordea a fost salvat dintr-un autobuz.

Cătălin Bordea, Nadine, Sylvester Stallone sau Marilyn Monroe sunt vedete care au avut de suferit în copilăria lor

Getty Images/Profimedia/Instagram

Sunt îndrăgiți, faimoși și bogați, dar au mărturisit că au fost momente în viața lor când nu au știut ce înseamnă să fii fericit, ce înseamnă să fii iubit. Nu au simțit dragostea unor părinți și au crescut fie în orfelinat, fie îngrijiți de asistenți sociali sau o rudă apropiată.

Poveștile celebrităților care au crescut în centre de plasament sau îngrijite de asistenți sociali

Sunt și vedete din România a căror copilărie a fost dramatică. Unul dintre comedianții faimoși din țara noastră, despre care n-ai spune o clipă că a trăit vreodată o traumă, Cătălin Bordea, a trecut prin momente grele când a fost copil - salvat și crescut de o bunică.

Cătălin Bordea, abandonat când avea doi ani într-un autobuz

Cătălin Bordea s-a născut când mama lui avea 16 ani. Cât încă era bebeluș, la aproape doi ani, tatăl lui s-a urcat cu el într-un autobuz și și-a lăsat abandonat fiul pe un scaun.

„El m-a lăsat în autobuz pentru că avea treabă. Taică-miu era un fel de artist, el a cântat pe vremuri, cânta la chitară (...). El n-a vrut să mă păstreze pe mine, a vrut ca maică-mea să facă avort numai că bunică-mea i-a interzis treaba asta”, a declarat Cătălin Bordea la Antena Stars.

Bunica lui Cătălin s-a urcat în autobuz la câteva stații și l-a luat pe Cătălin de acolo. De fiecare dată când are ocazia, vedeta îi mulțumește bunicii că l-a luat și l-a crescut pentru că „altfel cine știe unde ajungea”, a spus el.

Nadine, copilărie la casa de copii

Părinții lui Nadine – tatăl, african, iar mama, româncă - nu s-au putut căsători din cauza regimului comunist. Ulterior, mama ei a murit, iar bunica i-a dus pe Nadine și fratele ei la orfelinat.

„Cel mai traumatizant a fost în prima zi când mi-au luat hainele de pe mine și mi-au dat hainele căminului. Am simțit o cumplită umilință, furie, nesiguranță”, a spus ea într-un interviu.

Vedete internaționale cu o copilărie traumatizantă

Toată lumea îl știe pe Sylvester Stallone ca fiind boxeurul care își bătea măr adversarii în celebrul film Rambo, însă puțini știu despre el că a avut o copilărie traumatizantă.

Sylvester Stallone, exmatriculat din câteva școli după divorțul părinților

Părinții lui Sylvester Stallone se certau îngrozitor și atât de des, că el ajungea de multe ori prin centre de plasament. Actorul a declarat într-un interviu că au fost momente în acele vremuri când nu primea niciun ajutor material. Pentru că îi plăcea să picteze, își vindea picturile ca să facă rost de bani pentru mâncare, pentru biletele de autobuz și cele necesare.

Ulterior, părinții lui Stallone au divorțat. Un divorț amar, care l-a afectat emoțional pe termen lung. Deși a rămas cu tatăl lui după această separare, lui Stallone i-a fost atât de greu încât nu mai făcea față cursurilor și a fost exmatriculat de la mai multe școli. Revenit lângă mama lui după ceva timp, și-a continuat studiile la o școală specializată pentru copii cu probleme de familie.

Marilyn Monroe, sex simbolul de la Hollywood, dintr-un centru de plasament în altul ani la rând

Marilyn Monroe a venit pe lume într-o perioadă în care erai pus la zid din punct de vedere moral dacă părinții tăi nu erau căsătoriți, așa cum era și mama ei pe atunci. Stigmatizată pentru că a făcut copil fără să fie măritată, cu dificultăți financiare și instabilă din punct de vedere emoțional, mama lui Marilyn a încercat să o crească singură, însă nu a făcut față.

Micuța Marilyn a fost plasată în plasament și a stat așa până la vârsta de șapte ani, când mama a reușit să o ia înapoi. Povestea s-a repetat, femeia nu a mai putut să o îngrijească, iar Marilyn a revenit în grija autorităților.

Ulterior, povestea ei se complică, iar Marilyn a trecut și printr-o agresiune sexuală, abuzată de soțul unei prietene de-ale mamei ei. La vârsta de doar 16 ani, Marilyn caută o scăpare și decide să se căsătorească cu Jim Dougherty, primul ei soț.

Ultimele știri