Sute de oameni vin la căpătâiul Cristinei Țopescu să-și ia rămas bun: "Cu toate că sicriul este închis, eu o văd la față!" Imagini impresionante

Cristina Țopescu va fi incinerată astăzi la crematoriul uman din Capitală, urmând ca cenușa sa să rămână la cimitirul Bellu, într-un cavou, deși inițial s-a spus ca va ajunge la Oradea, locul unde s-a născut. Mama jurnalistei a fost devastată de durere și a venit la priveghiul fiicei sale cu o coroană de flori pe care scria: "Iubirea vieții mele. Mămica"

Cristina Țopescu va fi incinerată

Cu lacrimi în ochi, prietenii Cristinei Ţopescu au adus coroane de flori, au aprins lumânări şi s-au rugat la căpătâiul regretatei jurnaliste. Printre ei s-au aflat Andreea Berecleanu, Aurelian Temișan și Monica Davidescu.

Cristina Țopescu a fost găsită moartă în casă

Informaţia a fost confirmată, duminică seara, de managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, Alis Grasu.

Citește și: Cristinei Țopescu i se făcea adesea rău în timp ce se afla în direct, la tv: "Cei din regie erau pregătiți să bage publicitate"

„A fost găsită decedată în locuinţă. Apelul s-a făcut la ora 21,39 de către Poliţie, într-o acţiune de cooperare cu noi. Poliţia ne solicita pentru a doamnă, în jur de 50 de ani, găsită decedată în locuinţă, să confirmăm decesul. Decesul se pare că s-a produs în urmă cu mai multe zile", a precizat Alis Grasu.

Surse din INML spun că jurnalista a murit în somn, cel mai probabil cu puțin înainte de anul nou. Cristina Ţopescu avea 59 de ani. Jurnalista s-a născut pe 4 iulie 1960. Tatăl său a fost cunoscutul comentator sportiv Cristian Ţopescu.

Parteneri
3 tipuri de aplicații recomandate femeilor. Ce platforme trebuie să ai pe telefon
Printre numeroasele aplicații recomandate femeilor se numără platforme ce pot ajuta utilizatorii la nivel psihic, dar și fizic. Platformele au avansat de-a lungul anilor și acum oferă opțiuni ce pot ușura viața utilizatorilor.
Catine.ro
Ultimele știri