Live acumFilm: Parker
Prime Time 20:00Film: Parker

Sute de oameni vin la căpătâiul Cristinei Țopescu să-și ia rămas bun: "Cu toate că sicriul este închis, eu o văd la față!" Imagini impresionante

Cristina Țopescu va fi incinerată astăzi la crematoriul uman din Capitală, urmând ca cenușa sa să rămână la cimitirul Bellu, într-un cavou, deși inițial s-a spus ca va ajunge la Oradea, locul unde s-a născut. Mama jurnalistei a fost devastată de durere și a venit la priveghiul fiicei sale cu o coroană de flori pe care scria: "Iubirea vieții mele. Mămica"

Cristina Țopescu va fi incinerată

Cu lacrimi în ochi, prietenii Cristinei Ţopescu au adus coroane de flori, au aprins lumânări şi s-au rugat la căpătâiul regretatei jurnaliste. Printre ei s-au aflat Andreea Berecleanu, Aurelian Temișan și Monica Davidescu.

Cristina Țopescu a fost găsită moartă în casă

Informaţia a fost confirmată, duminică seara, de managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, Alis Grasu.

Citește și: Cristinei Țopescu i se făcea adesea rău în timp ce se afla în direct, la tv: "Cei din regie erau pregătiți să bage publicitate"

„A fost găsită decedată în locuinţă. Apelul s-a făcut la ora 21,39 de către Poliţie, într-o acţiune de cooperare cu noi. Poliţia ne solicita pentru a doamnă, în jur de 50 de ani, găsită decedată în locuinţă, să confirmăm decesul. Decesul se pare că s-a produs în urmă cu mai multe zile", a precizat Alis Grasu.

Surse din INML spun că jurnalista a murit în somn, cel mai probabil cu puțin înainte de anul nou. Cristina Ţopescu avea 59 de ani. Jurnalista s-a născut pe 4 iulie 1960. Tatăl său a fost cunoscutul comentator sportiv Cristian Ţopescu.

Recomandari