Căutare Live

Charlie Sheen a devenit bunic

Fiica cea mare a lui Charlie Sheen a nascut o fetita, relateaza US Weekly. Astfel, excentricul actor american a devenit bunic la numai 47 de ani.

Cassandra Estevez, in varsta de 28 de ani, este fiica cea mare a lui Charlie Sheen. Miercuri, aceasta a nascut primul ei copil, o fetita pe nume Luna.

Actorul a anuntat ca va deveni bunic in luna ianuarie, la emisiunea lui David Letterman: „Eu ca bunic... E ca si cum pamantul s-ar rupe in doua. Este fabulos. Doar ca nu este un titlu pe care sunt gata sa il adopt”.

Vedeta din serialul „Anger Management” mai are doua fiice, de noua si sapte ani, din cea de-a doua sa casatorie, cu Denise Richards. A treia sotia, Brooke Mueller, i-a daruit doi baieti gemeni, care au acum patru ani.

Foto: Hepta

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Regina vrea sa-si vada stranepotul si apoi sa plece in vacanta!...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri