Căutare Live

Charlie Sheen ii plateste datoriile lui Lindsay Lohan

Dupa toate necazurile prin care a trecut, Charlie Sheen se arata generos fata de colegii care au probleme.  Actorul i-a trimis lui Lindsay Lohan un cec de 100.000 de dolari, ca sa o ajute sa-si plateasca impozitele restante.

Cei doi s-au imprietenit in timpul filmarilor la "Scary Movie 5", in care apar impreuna. Potrivit presei americane, Lindsay Lohan si Charlie Sheen au si-au spus unul altuia problemele prin care trec. Actorul american s-a oferit sa-i plateasca tinerei o parte din impozite, dar aceasta a refuzat. In final Charlie Sheen i-a trimis un cec managerului lui Lindsay.

Datoriile ei la fisc trec de 230.000 de dolari. Vedeta le-ar fi putut plati, totusi, si fara ajutorul lui Charlie, deoarece anul acesta urmeaza sa incaseze doua milioane de dolari pentru ca a jucat rolul lui Liz Taylor intr-un film de televiziune.

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Galerie foto: Kelly si Dylan la 20 de ani de la Beverly Hills 90210!!!...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri