Căutare Live

Charlie Sheen s-a vindecat de HIV! Actorul a urmat un tratament experimental care a avut succes: „Am crezut că voi fi prizonier pentru totdeauna...”

Actorul de la Hollywood Charlie Sheen, în vârstă de 51 de ani, a dezvăluit în 15 noiembrie că a fost diagnosticat cu HIV, iar ulterior el a încercat un nou medicament revoluţionar, PRO-140, cu ajutorul căruia este suprimat virusul, potrivit contactmusic.com, citat de news.ro

Actorul de la Hollywood Charlie Sheen, în vârstă de 51 de ani, a dezvăluit în 15 noiembrie că a fost diagnosticat cu HIV, iar ulterior el a încercat un nou medicament revoluţionar, PRO-140, cu ajutorul căruia este suprimat virusul, potrivit contactmusic.com, citat de news.ro

Actorul a mărturisit într-un interviu că medicamentul a oprit virusul să se mai extindă şi că acum este practic nedetectabil în sânge.

"Pot să spun cum m-am simţit atunci şi cum mă simt astăzi. Vorbim de o transformare. Într-o clipă te afli pe drumul pierzaniei, în următoarea eşti pe drumul providenţei. Este uimitor", a spus el.

Medicul Nader Pourhassan, şeful clinicii CytoDyn a confirmat pentru Mail Online că ultimele două teste de sânge ale actorului au avut ca rezultat "ţintă nedetectată", ceea ce înseamnă că virusul a fost suprimat.

În mod normal, HIV este tratat zilnic cu un coctail de medicamente cu scopul de a asigura că virusul nu se instalează şi nu cauzează sindromul imunodeficienţei dobândite (SIDA).

Noul medicament experimental, fabricat de compania americană CytoDyn, constă într-o injecţie pe săptămână. Cu toate că PRO-140 nu elimină toate tulpinile de HIV, este eficient împotriva R5, tulpină cu care sunt infectaţi mai mult de două treimi din persoanele diagnosticate pozitiv, şi daca ar fi prescris de medici pentru utilizare mai largă, ar ajuta milioane de pacienţi.

"Am crezut că voi fi prozonierul acestui coctail pentru totdeauna, dar uitaţi-vă la mine acum", a spus Charlie Sheen. "Sunt atât de recunoscător pentru geniul celor de la CytoDyn care au creat asta", a mai spus el.

Charlie Sheen, fostul star al serialului de comedie ”Doi bărbaţi şi jumătate”, a anunţat în mod public că este seropozitiv, în noiembrie 2015, şi a confirmat în acelaşi anunţ faptul că a fost diagnosticat cu HIV în urmă cu mai mulţi ani.

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... A împlinit 50 de ani, dar a sărbătorit ca la 18! Cătălin Botezatu, aniversare cu fițe într-un club din Capitală! (VIDEO)...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri