Căutare Live

Jocul cu găleata, după regulile lui! Charlie Sheen şi-a turnat bani în cap

Charlie Sheen a acceptat provocarea găleţii cu apă, dar a schimbat regulile jocului. În mod normal, cei provocaţi care refuză să-şi toarne apă în cap trebuie să doneze o sută de dolari pentru găsirea unei leac împotriva unei maladii care afectează sistemul nervos.

Charlie Sheen a acceptat provocarea găleţii cu apă, dar a schimbat regulile jocului.

În mod normal, cei provocaţi care refuză să-şi toarne apă în cap trebuie să doneze o sută de dolari pentru găsirea unei leac împotriva unei maladii care afectează sistemul nervos.

Dar majoritatea celebrităţilor au acceptat să se ude şi să doneze şi banii. Charlie Sheen în schimb a preferat să doneze o sumă de o sută de ori mai mare, cu un gest care să le atragă atenţia tuturor. Şi pare că a reuşit. Clipul a fost urmărit de peste un milion de internauţi într-o singură zi.

Vezi imaginile pe observator.tv!

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... A cerut-o de nevastă, apoi a umilit-o în public! Vezi ce vedetă a pățit asta...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri