Antena Căutare

„Mami, eu nu sunt băiețel”. Charlize Theron, dezvăluiri uluitoare despre fiul ei! Cum a reacționat după ce copilul i-a spus că, de fapt, e fetiță

Actrița Charlize Theron a dezvăluit că își crește fiul ca pe o fată, după ce acesta a anunțat-o, la vârsta de trei ani, că „nu este băiat”. Actrița susține că în prezent crește „două fetițe minunate”.  

Actrița Charlize Theron a dezvăluit că își crește fiul ca pe o fată, după ce acesta a anunțat-o, la vârsta de trei ani, că „nu este băiat”. Actrița susține că în prezent crește „două fetițe minunate”.

Charlize Theron are doi copii adoptați – pe Jackson, în vârstă de 7 ani, și pe August, în vârstă de 3 ani.

Actrița a dezvăluit că își crește fiul ca pe o fată, după ce acesta a anunțat-o că „nu este băiețel”.

„Am crezut că este băiat până când s-a uitat la mine, când avea trei ani, și mi-a spus că este fată. Așa că, iată! Am două fete minunate pe care vreau să le protejez și să le văd crescând frumos”, a spus Charlize Theron pentru Daily Mail.

„Nu este dreptul meu să decid cine vor copiii mei să fie. Rolul meu ca părinte este îi iubesc și să mă sigur că au tot ceea ce le trebuie ca să fie cine vor să fie”, a precizat actrița.

Charlize Theron susține că are această atitudine datorită mamei ei. Actrița a avut o copilărie nefericită, mama ei fiind victim a violenței domestic. La un moment dat, Charlize Theron și-a văzut mama împușcându-l mortal pe tatăl ei, pentru a se apăra de violențele lui.

În vârstă de 43 de ani, Charlize Theron, fost manechin de origine sud-africană, are o carieră strălucită pe marele ecran şi o afacere prosperă în publicitate - ea este şi muza casei Dior.

Charlize Theron este cunoscută pentru rolurile interpretate în filme precum „The Devil's Advocate” şi „Mighty Joe Young”. Ea a fost premiată cu Oscar pentru apariţia sa în pelicula „Monstru/ Monster”,

Andreea Bălan, din nou în sala de repetiții, după intervențiile suferite după stopul cardiorespirator: ”Ne pregătim de v... Au apărut noi imagini cu DJ Avicii! Drama pe care o trăia artistul: ”Luam 20 de pastile pe zi! Am suferit!”...
Obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. Ce să faci în cazul în care ai început să uiți lucruri
Ai mai jos o listă cu obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. În ultimii ani au...
Horoscopul zilei de 24 martie 2023. Taurii sunt sfătuiți să fie liberi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 24 martie 2023 spune că Taurii sunt încurajați de către astre să se...
Parteneri
Ratatouille la cuptor. Rețetă franțuzească de ghiveci din legume
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x