Live acum
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Chaz Bono o calca pe nervi pe Angelina Jolie

Chaz Bono, nascuta fiica lui Cher si recent transformat in fiul acesteia, s-a oferit sa vorbeasca cu Brad Pitt si Angelina Jolie despre fiica lor Shiloh.

Toate ar fi bune si frumoase daca in mintea tuturor n-ar rasuna instantaneu intrebarile de genul „Poftim?", „De ce?", „Care-i treaba?". Ce treaba are Chaz Bono cu fiica in varsta de 5 ani a familiei Pitt-Jolie? Faptul ca aceasta poarta haine pentru baieti. Acum, ne intrebam si noi, care mama n-ar sari de sapte poste cand numele odraslei sale incepe sa fie pomenit la acest mod?

„Angie chiar simte ca discutiile despre copiii sai intrec limitele. Oamenii au inceput sa vorbeasca fara nici o jena despre sexualitatea lui Shiloh de ceva vreme, doar pentru ca se imbraca precum un baietoi. Este ridicol. Nu are nici macar cinci ani si este deja etichetata ca avand o criza d de identitate si gen?!, a declarat o sursa din apropierea celebrului cuplu, citata de publicatia OK, adaugand ca Angie si Brad sunt extrem de suparati din aceasta cauza.

Chaz Bono pare intr-adevar ca a intrecut limita, avand in vedere caa s-a oferit sa o consilieze (!?) pe micuta Shiloh, sustinand ca ii poate ajuta pe Jolie si Pitt, „Mi-ar placea sa vorbesc cu ei la un moment dat, macar sa stie ca avem resurse pentru ei daca au vreodata nevoie", a declarat Chaz, citat de E!News. In schimb, Angelina nu este deloc incantata de intorsatura pe care au luat-o lucrurile de cand a declarat pentru Vanity Fair ca micutei ii place sa poarte tot ce inseamna haine pentru baieti, considerandu-se una dintre baieti.

Citeste si Jurnalul!

Foto: hepta

Recomandari