Căutare Live

Chef Bontea: "Misiunile nu se termină nici acasă" Ce sarcină are de îndeplinit vedeta! Va obține amuleta? |Foto

După atâtea misiuni îndeplinite în "Asia Express", pe Drumul Comorilor, se pare ca Chef Sorin Bontea nu mai poate fără astfel de provocări. Asa ca dacă nu în Asia, sa fie în România, iar locul de desfășurare e chiar acasă. Ce misiune îndeplinește vedeta!

Chef Sorin Bontea:"Misiunile nu se termina nici acasa"

facebook

Chef Bontea s-a obișnuit cu misiunile și nu mai poate fără să nu se implice în astfel de provocări.

Chiar dacă Asia Express, s-a terminat, fostul concurent nu mai poate renunța la misiunile cu care era deja obișnuit. Iar acestea se pare ca pot fi desfășurate oriunde și duse la bun sfârșit chiar acasă.

Cum îl imită Bontea pe Fodor! Răzvan îi răspunde: "Fără fața de mieluț și acum așteptam mașina!" |VIDEO

Așă că simpaticul Chef s-a gândit că nu ar strica să mai îndeplinească o misiune prin preajma gospodăriei sale. Așa ca s-a înarmat cu ustensilele necesare și a dat startul misiunii.

Obiectul țintă se pare ca este un gard din curtea casei, care trebuie vopsit repede pentru a -i schimba culoarea și a-i da un alt aspect.

"MIsiunile nu se termina nici acasă."

Chef Bontea: "Misiunile nu se termină nici acasă" Ce sarcină are de îndeplinit vedeta! Va obține amuleta? |Foto

Chef Bontea: "MIsiunile nu se termina nici acasa"

facebook

Așa ca Chef Bontea nu a ezitat, și-a luat rolul în serios, s-a echipat corespunzător, și-a scos de la garaj scaunul pliabil de pescar, trafaletul și vopseaua și a dat startul misiunii.

Cum îl imită Bontea pe Fodor! Răzvan îi răspunde: "Fără fața de mieluț și acum așteptam mașina!" |VIDEO

Toata misiune a fost împărtășita cu fanii lui pe rețelele de socializare.

Chiar dacă nu va obține vreo amuletă la finalul misiunii, cu siguranță va obține admirația fanilor, dar și o schimbare de culoare în curtea sa cu trandafiri, gazon și piatra decorativă.

Fernando de la Caransebeş a murit şi a înviat! Confesiuni halucinante! "Cel cu coarne a vrut să mă bage în iad!&quo... Abi Talent se mândrește cu una dintre cele mai frumoase iubite. Cum arată tânăra sexy care l-a cucerit pe celebrul influ...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri