Chrissy Teigen își arată bustul după ce a renunțat la silicoane. Cu ce probleme se confruntă acum: "Sunt cam lăsați"

La șase luni după ce și-a scos implanturile mamare, Chrissy Teigen s-a filmat într-un costum de baie care-i lasă la vedere noul decolteu.

La șase luni după ce și-a scos implanturile mamare, Chrissy Teigen s-a filmat într-un costum de baie care-i lasă la vedere noul decolteu.

Hepta.ro

Și, chiar dacă în urmă cu câțiva ani lua decizia de a-și mări bustul, acum vedeta nu mai pune preț pe micile detalii. Modelul a ajuns la concluzia că era posesoarea unor sâni frumoși și că preferă aspectul lor natural.

Ea s-a filmat într-un costum roz, dintr-o singură piesă, și a urcat imaginile pe rețelele de socializare.

”Am stat aici 10 ani încercând să-mi fac sânii să fie mai ridicați, să coboare. Și m-am hotărât, nu dau nici doi bani pe asta”, a explicat ea în timp ce trăgea de diferite părți ale costumului de baie.

Citește și: Și-a etalat sânii de invidiat pe propriul iaht! Soția unui celebru artist face furori!

Așa a decis să renunțe la implanturile pe care le purta de 14 ani: ”Au fost grozave mulți ani, dar s-a terminat. Aș dori să pot închide o rochie de mărimea mea, să mă așez confortabil pe burta.”

Însă Chrissy nu pare mulțumită de alegerea făcută. În primul rând, este deranjată de faptul că bustul său este lăsat, dar nici mărimea nu o satisface.

Nu pentru că ar fi mici, ci din contră. În acest sens, ea vrea să apeleze din nou la ajutorul medicilor plasticieni pentru a își micșora pieptul.

Chrissy Teigen a pierdut recent o sarcină

Chrissy Teigen anunța în octombrie, pe contul de Instagram, că a pierdut cea de-a treia sarcină și că fost internată în spital din cauza unei hemoragii severe.

"Suntem șocați și trăim acel gen de durere despre care doar auzi vorbindu-se, durere pe care nu ai mai simțit-o niciodată în viață. Nu am putut opri hemoragia și nici să îi oferim bebelușului nostru fluidele necesare, în ciuda transfuziilor de sânge care s-au făcut. Nu a fost suficient.", spunea ea.

Citește și: Chrissy Teigen și John Legend, momente dramatice. Modelul a pierdut cea de-a treia sarcină

Atunci, soția lui John Legend publica și câteva imagini alb-negru din spital, poze care o arăta pe în lacrimi, devastată de durere, în timp ce ține în brațe trupul neînsuflețit al bebelușului.

Alături de ea a fost tot timpul partenerul său, cu ochii în lacrimi și el, după cum se poate vedea în fotografii.

Parteneri
Cine este Jonathan Owens, iubitul gimnastei Simone Biles
Iubitul gimnastei Simone Biles și-a arătat sprijinul față de iubita sa printr-o postare emoționantă pe contul personal de Instagram. Gimnasta a devenit intens mediatizată după ce a luat o decizie neașteptată înainte de finalele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Simone Biles a obținut medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Tokyo la bârnă, în timp ce ginasta chineză, Guan Chenchen a obținut medalia de aur la doar 14 ani.
Catine.ro
Ultimele știri