Live acum
Prime Time 20:00Film: Parker

Ciara a sosit in Romania! Vrea sa viziteze Capitala si sa guste sarmalele romanesti

"One Women Army" este noul album de suflet al cantaretei americane Ciara. Artista le-a facut un cadou special fanilor, un turneu de promovare in Europa. Pe lista a fost inclusa si tara noastra.

Prietenoasa, joviala si fericita, Ciara si-a salutat fanii din Romania, in primul ei turneu prin Europa. Un turneu care ar putea fi evenimentul pop-R&B al anului. Ciara isi promoveaza noul album, "One Women Army", despre care spune ca este unul special.

"Ceea ce cred ca e special la acest album e, o data, faptul ca lucrez cu o noua casa de productie, ca lucrez din nou cu L.A. Reid, care este prietenul meu drag si persoana care m-a descoperit, in urma cu 10 ani. Iar acum m-am intors si lucrez cu el. E cu adevarat special. Asta o data. Iar in ceea ce priveste muzica, ne-am propus adevarate provocari", a declarat Ciara.

Este cel de-al cincilea material discografic din cariera artistei.

"A fost cel mai amuzant sa fac acest album. Cred asta, se simte in muzica mea. Si mi-am permis cu adevarat sa fiu pur si simplu libera in muzica mea, mai mult decat am facut-o in trecutul meu", a completat artista.

Pe numele sau adevarat Ciara Princes Harris, cantareata este compozitoare, actrita, dansatoare si model. Ea s-a remarcat prin colaborarile cu Misssy Elliot, Enrique Iglesias, Justin Timberlake, dar si cu piesele "Like A Boy", "Goodies", "Get Up", "Promise", "Ride", "Gimme Dat".

Ciara a castigat premiul Grammy in 2006 pentru videclipul piesei "Lose control". Ea va sta foarte putin in Romania. Are de gand sa viziteze Capitala si sa guste din mancarea traditionala romaneasca, adica din delicioasele sarmalute.

Recomandari