Live acumAsia Express - Drumul Comorilor
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

S-a aflat totul! De ce nu apare ora morții lui Răzvan Ciobanu la dosar? Designerul dispăruse la ora 23

La mai bine de 3 săptămâni de la moartea lui Răzvan Ciobanu, misterul asupra orei decesului încă persistă!

La mai bine de 3 săptămâni de la moartea lui Răzvan Ciobanu, misterul asupra orei decesului încă persistă! De ce este atât de greu de stabilit, iar dacă dacă se ştie, de ce nu se face publică? Dacă ar fi murit la ora 4, așa cum s-a spus inițial, unde a fost designerul între orele 23 și 4? Cine are interes să nu apară adevărata oră a morții la dosar?

Sunt întrebările la care prietenii și apropiații lui Răzvan Ciobanu încearcă să găsească răspuns. Mai multe informații au fost puse cap la cap si din ele reiese că moartea designerului ar fi avut loc mult mai devreme de ora 4.

Răzvan Ciobanu a murit pe 29 aprilie, în a doua zi de Paște

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit într-un accident rutier petrecut în judeţul Constanţa, după ce maşina pe care o conducea a lovit mai mulţi copaci Poliţiştii constănţeni au stabilit că Răzvan Ciobanu nu purta centură de siguranţă în momentul producerii accidentului, el fiind proiectat prin unul din geamurile autoturismului, care s-a răsturnat, oprindu-se într-un copac.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa spun că moartea lui Răzvan Ciobanu a fost una violentă, el suferind o ruptură de aortă cu hemoragie internă, ruptură pulmonară, hepatică şi de coloană toracală. În urma accidentului, Ciobanu a fost proiectat în afara autovehiculului, cu faţa în jos, poziţia sa fiind schimbată de către medicii SMURD pentru aplicarea procedurilor specifice.