Cine e Claudia Iosif, femeia care l-a cucerit pe Dorian Popa. Cu ce se ocupă iubita artistului 

Dorian Popa este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România, însă puțini sunt cei care știu cine este femeia care l-a cucerit definitiv. 

Dorian Popa și iubita lui, Claudia Iosif

Instagram

Claudia Iosif și Dorian Popa sunt împreună de mulți ani și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, pe care au preferat să o țină departe de ochii publicului.

Cei doi participă împreună la evenimente și nu se feresc să își exprime sentimentele, însă imaginile în care cei doi apar împreună sunt destul de rare pe rețelele de socializare.

Claudia Iosif este cu cinci ani mai mare decât Dorian Popa, însă vârsta nu mai este demult un impediment, cu atât mai mult cu cât cei doi se potrivesc de minune.

Pasionați de sport și foarte atenți atunci când vine vorba despre modul în care arată, cei doi îndrăgostiți fac deliciul fanilor atunci când decid sa se fotografieze împreună.Claudia este designer vestimentar, iar multe dintre creațiile sale le sunt prezentate prietenilor virtuali prin intermediul contului său de Instagram.

Pentru a își susține iubita, Dorian Popa poartă în clipurile sau aparițiile sale publice hainele sport realizate de iubita sa. Claudia a declarat că Dorian este cel mai important critic al său, deși artistul nu se pricepe la modă.Așa cum era de așteptat după ani buni de relație, Claudia și Dorian s-au gândit și cum va arăta viața lor în postura de părinți. Cuplul se gândește serios să înfieze un copil, după ce Claudia va da naștere pe cale naturală unui bebeluș.

Frumoasa brunetă a povestit că nu crede în căsătorie. Claudia este de părere că relația dintre parteneri trebuie menținută atât timp cât aceștia se simt bine unul în compania celuilalt și nu din alte motive sau interese.


Ultimele știri