Cine este fetița din brațele lui Arnold Schwarzenegger și cum arată acum. A ajuns o mare actriță

Filmul “Commando” a fost unul dintre cele mai de succes din cariera lui Arnold Schwarzenegger și a ajutat și la lansarea carierei impresionante a actriței ce a jucat-o pe fiica lui în film.

În “Commando”, Schwarzenegger îl joacă pe colonelul John Matrix, un bărbat periculos care si-a facut un renume in operatiunile speciale SUA, ce trebuie să înfrunte mercenari și dictatori pentru a-și salva fiica răpită, Jenny.

Rolul lui Jenny Matrix a fost interpretat de Alyssa Milano, care pe atunci avea 12 ani. După rolul din “Commando”, au urmat interpretări în numeroase filme și seriale de succes.

Milano a jucat în serialul-fenomen “Melrose Place”, însă rolul care a făcută celebră în întreaga lume a fost cel din “Charmed” (“Farmece”), în care a interpretat-o pe Phoebe Halliwell, una dintre cele mai puternice vrăjitoare din serial.

Love this one 💗 ✨ #tbt #repost @streghefanserie

A post shared by Alyssa Milano (@milano_alyssa) on

Dincolo de cariera de la Hollywood, Milano și-a făcut un renume și pentru susținerea cauzelor sociale.

Portland sunset.

A post shared by Alyssa Milano (@milano_alyssa) on

Despre timpul ei petrecut pe platoul de filmare “Commando” alături de Schwarzenegger, Milano a declarat că s-a simțit foarte protejată de actor, ce avea foarte multa răbdare când lucrau împreună. Se zvonește că Schwarzenegger a și ajutat-o ocazional cu temele în culisele filmului.

Ultimele știri