Antena Căutare

Ion Ion Țiriac, planuri noi de nuntă cu o mare sportivă, mai tânără cu 13 ani decât el

După ce a trecut peste divorțul de Ileana Lazariuc, Ion Ion Țiriac se pare că are din nou planuri de nuntă. Logodnica lui este o celebră sportivă de la noi, mai tânară cu 13 ani decât el.

Ion Ion Țiriac, planuri noi de nuntă, cu o mare sportivă, mai tânără cu 13 ani decât el

După o iubire de aproape 15 ani cu Ileana Lazariuc, se pare ca între cei doi s-a terminat tot, deși îi leagă în continuare cei doi copii pe care îi au împreună.

Fiul lui Ion Țiriac, donație impresionantă pentru medicii din România la teledonul 'Români Împreună'

În ceea ce-l privește pe Ion Ion Țiriac, acesta se iubește de mai bine de doi ani cu tenismena Sorana Cârstea, cu 13 ani mai mică decât el. Recent, cei doi ar fi făcut un pas important, conform playtech.ro

Niște surse de încredere ar fi dezvaluit pentru publicația precizată mai sus, faptul că cei doi au o relație de mai bine de doi ani, iar recent pe degetul Soranei ar fi apărut un inel de toată frumusețea.

Ion Ion Țiriac, planuri noi de nuntă cu o mare sportivă, mai tânără cu 13 ani decât el

Strigătul disperat a lui Ion Țiriac

”Sorana are un inel superb pe deget de câteva luni. Este foarte discretă atunci când vine vorba despre viața ei, însă apropiații știu că este un inel de logodnă primit de la Ion Ion. Ei sunt împreună de aproape trei ani și se iubesc foarte mult. Decizia de a forma o familie nu este una luată în gravă, ci gândită foarte bine de amândoi”, conform aceleasi surse.

Carmen Harra, preziceri sumbre pentru omenire! Când se va termina pandemia și ce alte pericole ne așteaptă în anii ce ur... E sărmană în Blăgești, dar divă la București! Vulpița, Viorel si Rafa, un trio de succes! Cei trei se plimbă între telev...
Obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. Ce să faci în cazul în care ai început să uiți lucruri
Ai mai jos o listă cu obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. În ultimii ani au...
Horoscopul zilei de 24 martie 2023. Taurii sunt sfătuiți să fie liberi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 24 martie 2023 spune că Taurii sunt încurajați de către astre să se...
Parteneri
Ratatouille la cuptor. Rețetă franțuzească de ghiveci din legume
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x