Căutare Live

Ion Ion Țiriac, planuri noi de nuntă cu o mare sportivă, mai tânără cu 13 ani decât el

După ce a trecut peste divorțul de Ileana Lazariuc, Ion Ion Țiriac se pare că are din nou planuri de nuntă. Logodnica lui este o celebră sportivă de la noi, mai tânară cu 13 ani decât el.

Ion Ion Țiriac, planuri noi de nuntă, cu o mare sportivă, mai tânără cu 13 ani decât el

După o iubire de aproape 15 ani cu Ileana Lazariuc, se pare ca între cei doi s-a terminat tot, deși îi leagă în continuare cei doi copii pe care îi au împreună.

Fiul lui Ion Țiriac, donație impresionantă pentru medicii din România la teledonul 'Români Împreună'

În ceea ce-l privește pe Ion Ion Țiriac, acesta se iubește de mai bine de doi ani cu tenismena Sorana Cârstea, cu 13 ani mai mică decât el. Recent, cei doi ar fi făcut un pas important, conform playtech.ro

Niște surse de încredere ar fi dezvaluit pentru publicația precizată mai sus, faptul că cei doi au o relație de mai bine de doi ani, iar recent pe degetul Soranei ar fi apărut un inel de toată frumusețea.

Ion Ion Țiriac, planuri noi de nuntă cu o mare sportivă, mai tânără cu 13 ani decât el

Strigătul disperat a lui Ion Țiriac

”Sorana are un inel superb pe deget de câteva luni. Este foarte discretă atunci când vine vorba despre viața ei, însă apropiații știu că este un inel de logodnă primit de la Ion Ion. Ei sunt împreună de aproape trei ani și se iubesc foarte mult. Decizia de a forma o familie nu este una luată în gravă, ci gândită foarte bine de amândoi”, conform aceleasi surse.

Fernando de la Caransebeş a murit şi a înviat! Confesiuni halucinante! "Cel cu coarne a vrut să mă bage în iad!&quo... Gina Pistol, problemele de sănătate cu care se confruntă vedete. "Motivul pentru care am lipsit"...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri