Live acumChefi la cutite
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Cine este și cu ce se ocupă Gina Matache, mama Deliei Matache

Despre Delia Matache știm că e o cântăreață de succes, iar în prezent aceasta face parte din juriul X Factor și iUmor. Mama Deliei, Gina Matache, este și ea artistă.

Cine este și cu ce se ocupă Gina Matache, mama Deliei Matache

Gina Matache este cântăreață de muzică populară și se mândrește cu cele două fiice ale sale, Delia și Oana. Cu ambele fiice, Gina are o relație de excepție. Frumusețea Deliei a fost cu siguranță moștenire de familie de vreme ce mama ei, în vârstă de 57 de ani, arată mult mai tânără.

Gina Matache s-a despărțit de tatăl fetelor ei în 2004, când acesta a ales viața monahală. Mama Delia s-a recăsătorit cu instrumentistul Jan Mocanu, dar și relația cu acesta s-a sfârșit. Din păcate, cei doi au ales drumuri separate în 2016, după 10 ani de mariaj. Se pare că Jan Mocanu începuse o relație cu o altă femeie.

Anul trecut, Gina Matache a trecut prin momente grele când medicii i-au descoperit o tumoră benignă la brațul drept. Ea a avut nevoie de o intervenție chirurgicală, iar apoi a urmat o perioadă de recuperare. În acea perioadă, ea a beneficiat de sprijinul necontenit al celor două fiice, în special pentru că îi era dificil să își folosească mâna dreaptă.

Recomandari