Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Cine este și cum arată într-o zi obișnuită Fetița Zurli. Care este numele ei real și ce face atunci când nu este pe scenă

Fetița Zurli este unul dintre cele mai îndrăgite și mai populare personaje ale momentului la noi în țară. Sunt mulți cei care s-au întrebat de-a lungul timpului cum arată în viața de zi cu zi tânăra care interpretează atât de bine rolul celei mai adorate fetițe. 

Fetița Zurli și Tanti Prezentatoarea

Facebook

Este imposibil să nu știi măcar un vers din melodiile lansate de Gașca Zurli, chiar dacă nu ai copii. Fetița Zurli este cea care a atras cel mai mult atenția de când s-a lansat trupa și, chiar dacă pare o adolescentă mereu pusă pe șotii, care face glume și este mereu energică, Vero Căliman este o femeie în toată firea.

Veronica Căliman este originară din Roman și a terminat cursurile Facultății de arte, secția actorie, Universitatea Hyperion.

Ieri a fost ziua ei de naștere, iar pe pagina de Facebook Gașca Zurli a fost publicată o imagine cu întreaga echipă a acestui proiect care îi face mereu pe copii să zâmbească. Nici mesajele de la fani nu au lipsit și chiar nu au fost puține deloc.


Azi a fost despre ea, Fetița Zurli! La mulți ani, F.Z.! Te iubim pentru tot ceea ce ești și reprezinți pentru copii. ❤❤❤

Posted by Gasca Zurli on Thursday, October 1, 2020

Dacă pe scenă se vede cât de mult îi plac copiii, celebritatea nu a schimbat-o deloc. Și în viața de zi cu zi are o pofta de viață molipsitoare. Vero este o împătimită a călătoriilor și se bucură ca un copil de fiecare dată când vede flori sau castele.


Posted by Vero Caliman on Saturday, June 27, 2020

Gluma preferată a Fetiței Zurli este "AUCILICĂ, MĂMĂLIGĂ". Atât în viața reală, cât și pe scenă, Vero trimite "pupici cu sclipici" ori de câte ori are ocazia.

Recomandari