Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Cine este și cum arată soția lui Mihai Călin, actorul din serialul Adela

Mihai Călin, actorul din serialul Adela, în rolul lui Paul Andronic, are o soție minunată. Silvia Mihai și celebrul actor au împreună un băiat pe nume Matei.

Actorul este căsătorit din 2003.

antena 1

Mihai Călin și frumoasa lui soție s-au căsătorit în 2003, dar actorul a mărturisit într-un interviu pentru viva.ro că nu i-a fost ușor să o cucerească.

Se pare că la început Silvia nu l-a plăcut pe Mihai, după ce el s-a holbat mult la ea atunci când a întâlnit-o într-un restaurant. Silvia a privit atitudinea lui ca pe cea a unui bărbat arogant și nu i-a dat atenție. Aproximativ șase luni mai târziu, Mihai a întâlnit-o pe Silvia în Facultatea de Teatru. Actorul era asistent la Facultatea de Actorie, iar Silvia era studentă la Coregrafie.

Cine e și cum arată soția lui Mihai Călin

A votat ca mine. Sau eu ca ea. Nu divorțăm:)Fi-miu ne-a zis azi ca trebuia sa-l facem cu 3 ani mai devreme ca sa voteze și el. Atât s-a putut:)

Posted by Mihai Calin on Sunday, 27 September 2020

Atunci a fost prima dată când ei au vorbit, au făcut cunoștință, iar Silvia i-a dat numărul ei de telefon. La început, cei doi au fost foarte buni prieteni și așa au rămas și peste ani, în timp ce iubirea lor a înflorit și și-au format o familie.

Secretul relației lor înfloritoare este comunicarea. Actorul a dezvăluit că el și soția lui petrec timp împreună ori de câte ori au puțin timp liber și se întâlnesc seara acasă. De asemenea, amândurora le place extrem de mult să călătorească împreună.

Citește și: Andreea Ibacka şi Mihai Călin fac parte din distribuţia celui mai nou serial de ficţiune produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production, Adela.

When in Warszawa...Silvia and Zubrowka.

Posted by Mihai Calin on Thursday, 17 October 2019

Cei doi formează un cuplu fericit de aproape 18 ani și au împreună un băiat pe nume Matei. Despre venirea pe lume a copilului lor și experiența de a deveni părinte, Mihai a declarat:

„Toata acestă experienţa te transformă prin simplul fapt al apariţiei copilului: însemnă că din acel moment nu mai formezi un cuplu, ci o familie. Din acel moment, atenţia se îndreaptă şi către cel mic, eşti mai responsabil. Sunt acelaşi om, singura diferenţă este că ne-am „îmbogăţit”. Mă bucur de viaţa în trei”, a povestit Mihai, potrivit unica.ro.

A fi sau a nu fi....în continuare cetățean român? Nu eu ci el. E din ce în mai umilitor și jignitor sa fii ccondus de dragnea, dancila,nicolicea, iordache....

Posted by Mihai Calin on Wednesday, 4 July 2018

În prezent, Silvia se ocupă de coregrafia mai multor piese de teatru, în timp ce Mihai, după experiența de prezentator al mai multor emisiuni, se rezumă acum la actorie, atât la teatru, cât și în filme.

Mihai Călin în serialul Adela

Pe platourile de filmare, actorul formează un cuplu cu Andreea Ibacka. Cei doi sunt soţ şi soţie, însă au o căsnicie bazată mai degrabă pe respect, decât pe dragoste.

Paul (Mihai Călin) deţine un imperiu media pe care l-a moştenit la moartea tatălui său şi şi-a dedicat întreaga viaţă afacerii pe care o preţuieşte mai mult decât orice. Cu Mona (Andreea Ibacka), fostă prezentatoare de ştiri, s-a căsătorit atunci când a aflat că aceasta este însărcinată, însă nu a iubit-o cu adevărat niciodată.

Citește și: Mimă, în stilul Neatza: Andreea Ibacka și Mihai Călin vs. Ramona Olaru și Răzvan Simion

Atunci când Mona a pierdut copilul într-un accident de care îl consideră vinovat pe Paul, relaţia lor s-a răcit şi mai mult. Faptul că nu mai poate avea alţi copii îi dă un sentiment de nesiguranţă în căsnicie, chiar dacă mariajul lor este bazat pe respect reciproc. Atunci când Andreea, presupusa fiica a lui Paul, despre existenţa căreia acesta află foarte târziu, se mută în casa lor, frustrarea Monei devine şi mai evidentă.

Recomandari