Căutare Live

Cine sunt copiii și nepoții lui Joe Biden. Povestea dramatică de viață a politicianului american

Joe Biden, Președintele Ales al SUA are o familie numeroasă și o poveste de viață neașteptată.

Cine sunt copiii și nepoții lui Joe Biden. Povestea dramatică de viață a candidatului american

profimedia

Joe Biden, în vârstă de 77 de ani, este tatăl a patru copii, dar, din păcate, doi dintre aceștia au decedat. El a ocupat funcția de vice-președinte. Împreună cu prima lui soție, Neilia, Joe îi are pe Hunter, Beau și Naomi. Din nefericire, soția sa și Naomi au decedat într-un accident de mașină.

În iunie 1977, Joe s-a căsătorit cu cea de-a doua soție a sa, Jill, iar împreună o au pe Ashley, care s-a născut în 1981. În prezent, Joe Biden este un bunic fericit, având 6 nepoți.

joe biden

Cine sunt copiii și nepoții lui Joe Biden. Povestea dramatică de viață a candidatului american

profimedia

Beau, unul dintre fii lui Joe din prima căsătorie, a fost maior în armată. Acesta s-a căstorit cu Hallie cu care are o fetiță și un băiat, pe Natalie și Robert. Din nefericire, Beau a fost diagnosticat cu o tumoare la creier și a decedat în 2015, la vârsta de 46 de ani.

Hunter, cel de-al doilea fiu al lui Joe Biden, este avocat. Acesta s-a căsătorit cu Kathleen și împreună au trei fiice, pe Maisy, Finnegan și Naomi. În 2015, Hunter a divorțat de soția lui, iar în 2018 cel de-al 4-lea copil al său s-a născut. El a avut o scurtă relație cu o femeie pe nume Lunden Alexis Roberts.

Hunter a recunoscut în mai multe interviuri că s-a luptat mulți ani cu dependența lui de alcool și droguri. În 2019, el s-a căsătorit cu Melissa Cohen, iar în martie anul acesta ei au întâmpinat venirea pe lume a băiețelului lor.

Ashley, singura fiică a lui Joe cu cea de-a doua soție Jill, a devenit director executiv la Delware Center for Justice. În 2017, ea a pus bazele unei companii de îmbrăcăminte numită Livelihood. Ashley s-a căsătorit în 2012 cu chirurgul plastican Howard Krein.

Vedete care au îmbătrânit frumos fără operații estetice... Pepe, prima imagine publicată după ce a anunțat că divorțează. Cum s-a pozat artistul...
Horoscopul săptămânii 3 octombrie – 9 octombrie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Horoscopul săptămânii 3 octombrie – 9 octombrie 2022 îi surprinde pe nativii zodiacului cu...
Horoscopul zilei de 4 octombrie 2022. Racii pierd o sumă mare de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 4 octombrie 2022 spune că nativii din zodiac trebuie să fie atenți la...
Parteneri
Tort Napoleon regesc. Tort cu multe straturi și cremă fină
Catine.ro
Ultimele știri
x