Cine sunt copiii și nepoții lui Joe Biden. Povestea dramatică de viață a politicianului american

Joe Biden, Președintele Ales al SUA are o familie numeroasă și o poveste de viață neașteptată.

Cine sunt copiii și nepoții lui Joe Biden. Povestea dramatică de viață a candidatului american

profimedia

Joe Biden, în vârstă de 77 de ani, este tatăl a patru copii, dar, din păcate, doi dintre aceștia au decedat. El a ocupat funcția de vice-președinte. Împreună cu prima lui soție, Neilia, Joe îi are pe Hunter, Beau și Naomi. Din nefericire, soția sa și Naomi au decedat într-un accident de mașină.

În iunie 1977, Joe s-a căsătorit cu cea de-a doua soție a sa, Jill, iar împreună o au pe Ashley, care s-a născut în 1981. În prezent, Joe Biden este un bunic fericit, având 6 nepoți.

joe biden

Cine sunt copiii și nepoții lui Joe Biden. Povestea dramatică de viață a candidatului american

profimedia

Beau, unul dintre fii lui Joe din prima căsătorie, a fost maior în armată. Acesta s-a căstorit cu Hallie cu care are o fetiță și un băiat, pe Natalie și Robert. Din nefericire, Beau a fost diagnosticat cu o tumoare la creier și a decedat în 2015, la vârsta de 46 de ani.

Hunter, cel de-al doilea fiu al lui Joe Biden, este avocat. Acesta s-a căsătorit cu Kathleen și împreună au trei fiice, pe Maisy, Finnegan și Naomi. În 2015, Hunter a divorțat de soția lui, iar în 2018 cel de-al 4-lea copil al său s-a născut. El a avut o scurtă relație cu o femeie pe nume Lunden Alexis Roberts.

Hunter a recunoscut în mai multe interviuri că s-a luptat mulți ani cu dependența lui de alcool și droguri. În 2019, el s-a căsătorit cu Melissa Cohen, iar în martie anul acesta ei au întâmpinat venirea pe lume a băiețelului lor.

Ashley, singura fiică a lui Joe cu cea de-a doua soție Jill, a devenit director executiv la Delware Center for Justice. În 2017, ea a pus bazele unei companii de îmbrăcăminte numită Livelihood. Ashley s-a căsătorit în 2012 cu chirurgul plastican Howard Krein.

Parteneri
Mena Suvari, actrița din American Pie, dezvăluiri emoționante despre cea mai grea perioadă din viața sa. Ce s-a întâmplat când avea 12 ani
Mena Suvari, actrița din American Pie, a dezvăluit motivul real din spatele dependenței ei de substanțe ilegale. Actrița a trecut printr-o experiență traumatizantă la doar 12 ani și acum a vorbit despre ce impact a avut acea perioadă dificilă asupra sa.
Catine.ro
Ultimele știri