Căutare Live

Cine sunt și cum arată părinții Vulpiței Veronica! Reacția dură a fanilor: „E diferență mare! Respectul meu”

Toată lumea o știe pe mama lui Viorel Stegaru din Blăgești, femeia care a dus numeroase „lupte” și certuri cu Vulpița Veronica. Totuși, puțini sunt cei care știu cum arată părinții tinerei care a fos tun adevărat fenomen la „Acces Direct”.

Vulpița Veronica a făcut senzație cu poza în care apare alături de părinții săi.

Antena 1

Nu mai este o noutate faptul că Vulpița Veronica a fost și încă este un adevărat fenomen printre români.

În prezent, tânăra are mai bine de două sute de mii de urmăritori pe pagina sa oficială de Instagram și orice postare a sa devine imediat virală.

Cine sunt și cum arată părinții Vulpiței Veronica din Blăgești

Deși nu mai apare în emisiunea „Acces Direct”, mai ales de când a anunțat că este însărcinată pentru a doua oară, iată totuși că soția lui Viorel Stegaru din Blăgești a rămas destul de activă pe rețelele de socializare și încearcă, pe cât posibil, să rămână în legătură cu urmăritorii săi de pe Instagram.

Printre numeroasele fotografii cu ea la „Acces Direct” sau în numeroasele locuri prin care a ajuns datorită succesului său, tânăra din Blăgești a publicat și o fotografie în care apare alături de părinții săi.

citește și: Vulpița Veronica, imagini nemaivăzute! Cum arată azi tânăra din Blăgești. Fanii de pe Instagram au reacționat imediat

Așa cum era de așteptat, fanii au reacționat imediat și nu au ratat ocazia să-i transmită acesteia aprecieri și numeroase comentarii. Vulpița Veronica a făcut senzație cu poza în care apare alături de părinții săi.

„Parintii trebuie sa fie mandri ca au o fata asa de celebra si frumoasa!💋🥰🥺😘”, „Frumoasa familie va pup și va iubesc❤️❤️❤️❤️❤️”, „Mama ta seamănă foarte mult cu tine ♥️🤩🥰”, „Săraci și cu suflet mare diferență mare față de cuscrii lor”, „Ce frumos❤️❤️❤️”, „Sa nu ajungi sa te crezi o mare vedeta asa cum au ajuns unele. Fii tu însuți”, „Să le dea Dumnezeu sănătate” și „Respectul meu pentru ei” sunt doar câteva dintre reacțiile celor care o admiră și o urmăresc pe Vulpița Veronica din Blăgești.

citește și: Vulpița Veronica, imagini nedifuzate până acum! Cum a fost filmată tânăra din Blăgești | VIDEO

Oameni simpli din Blăgești, cu o casă modestă, părinții Vulpiței Veronica nu ies în evidență cu nimic față de alți săteni și nici nu se lasă măguliți de succesul pe care îl are fiica lor, după apariția la emisiunea „Acces Direct”.

Aceștia se fac remarcați însă prin faptul că, deși sunt destul de săraci, aceștia au făcut eforturi pentru a avea grijă de Veronica Stegaru să ajungă „la casa ei”.

După publicarea acestei fotografii au existat, desigur, și guri rele, care au criticat faptul că, deși „a fost pe val”, tânăra nu s-a îngrijit mai bine de casa modestă a părinților, asigurându-le un trai mai bun.

În prezent, Vulpița Veronica este însărcinată cu cel de-al doilea copil. Soția lui Viorel Stegaru urmează să aibă un băiețel și tânăra i-a întrebat pe fanii săi de pe Instagram ce nume i-ar sugera, semn că tânăra are în continuare o relație specială cu fanii, deși nu mai apare atât de des la televizor.

Valentina Pelinel, portret de familie. Cum arată acum cei trei copii ai ei și ai lui Cristi Borcea... Ce a făcut Vlad Gherman, imediat după despărțirea de Cristina Ciobănașu! Fanii au reacționat imediat...
Parteneri
Dulceață de smochine întregi, aromată și rafinată
Catine.ro
Ultimele știri
x