Ciro Immobile și Lorenzo Insigne, bucuroși, în Ibiza, cu soțiile lor, după ce au câștigat trofeul EURO 2020. Cum au fost pozați

Fotbaliștii Ciro Immobile și Lorenzo Insigne sărbătoresc câștigarea Italiei a trofeului EURO 2020 în Ibiza. Au fost surprinși la plajă, alături de partenerele lor de viață, în cea mai bună formă.

Ciro Immobile și Lorenzo Insigne în timp ce celebrau câștigarea trofeului Italiei la EURO 2020

Profimedia

Ciro Immobile și Lorenzo Insigne sărbătoresc împreună câștigarea Italiei a trofeului EURO 2020 în Ibiza, alături de partenerele lor de viață, Jessica Melena și Genoveffa Darone. Cu toții au fost pozați de paparazzi, recent, pe plajă.

Ciro Immobile, în vârstă de 30 de ani, s-a căsătorit în 2014 cu Jessica Melena și au împreună trei copii, iar Lorenzo Insigne, în vârstă de 30 de ani, s-a însurat cu Genoveffa Darone în 2012 și sunt părinții a doi copii.

La scurt timp după ce au luat trofeul, a urmat relaxarea. Fotbaliștii italieni, prieteni și colegi de echipă, Ciro Immobile și Lorenzo Insigne, au fost fotografiați pe nisipul din Ibiza într-o stare de bunădispoziție, foarte veseli, chiar după ce au ieșit din apă, fiind complet uzi.

Cei doi au fost văzuți și când se jucau cu mingea pe nisip și când petreceau timp împreună cu soțiile lor, a relatat Daily Mail.

Și alți fotbaliști italieni au avut și alte motive de bucurie după ce Italia a câștigat EURO 2020. Marco Verratti, de exemplu, s-a însurat la scurt timp după câștigarea trofeului.

Marco Verratti, internaționalul italian, s-a însurat după câștigarea EURO 2020. Cum au arătat el și partenera în ziua ceremoniei

Marco Verratti, internaționalul italian, s-a căsătorit la doar patru zile după ce a câştigat titlul european cu naţionala Italiei. Marco Verratti și Jessica Aidi s-au căsătorit în Paris, a scris Daily Mail, înconjurați de prieteni apropiați și de familie.

Printre oaspeții de seamă care au participat la eveniment au fost și Zlatan Ibrahimovic, Salvatore Sirugu, Ezequiel Lavezzi şi Javier Pastore, informează Football Italia. Totodată, internaționalul intalian, Marco Verratti, a mai fost căsătorit o dată, cu Laura Zazzara, cu care are doi copii, iar aceștia au fost şi ei prezenţi la cea de-a doua căsătorie a tatălui lor.

Cuplul Verratti - Aidi a fost surprins pentru prima dată împreună la Grand Prix-ul de la Monaco, acum doi ani, la scurt timp după ce Verratti anunțase că divorțează.

Logodnica fotbalistului Marco Verratti, Jessica Aidi, s-a născut în Franța, a crescut în Paris, are 30 de ani și este model. Ea a început să atragă și mai mult atenția presei după ce a început să se întâlnească cu Marco Verratti. Pe 11 iulie, a fost ziua acesteia, se arată în acest articol, iar iubitul ei i-a dedicat o postare pe Instagram. "La mulți ani, iubirea mea. Te iubesc!". Cei doi apar în fotografie în timp ce sărută.

Ultimele știri