Claudia Cardinale: “Am fost idioata atunci cand l-am refuzat pe Marlon Brando”

Are 73 de ani si a fost un adevarat sex-simbol in anii 60. Iar acum, pentru Claudia Cardinale a venit vremea amintirilor. Si a regretelor. Iar unele, chiar le recunoaste, cum este cel ca nu i-a cedat lui Marlon Brando.

„Cand am ajuns in America, pentru un film, mi-a batut la usa, stiind ca este idolul meu si si-a incercat norocul. Apoi a constatat: «Am inteles, esti Berbec, ca si mine, si nu cedezi». Dar dupa ce am inchis usa, mi-am spus: «Esti o mare idioata»", a povestit Claudia Cardinale.

Dincolo de regrete, actritei ii ramane o consolare: se poate lauda ca este una dintre putinele femei care l-au refuzat pe Marlon Brando, unul dintre cei mai doriti barbati ai epocii.

Sursa: vdtonline

Foto: Hepta

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri