Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Cleopatra Stratan, declarație de dragoste fără precedent. Ce i-a transmis lui Edward | Foto

Cleopatra Stratan radiază de fericire. L-a întâlnit într-un final pe Ghiță, în persoana cântărețului Edward Sanda, cu care are o frumoasă relație de iubire de mai bine de șase luni de zile, deși se cunosc de mai mulți ani. Ea are 17 ani, iar el are 22 și împărtășesc dragostea pentru muzică.

Cleopatra Stratan și Eduard Sanda

Instagram / Cleopatra Stratan

Anii au trecut și Cleopatra Stratan a renunțat să-l mai aștepte pe Ghiță la portiță. Artista care a cucerit inimile a milioane de români pe vremea când avea doar câțiva ani a devenit azi o tânără superbă cu trup de zeiță și voce de invidiat.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, doi artiști care nu mai au nevoie de prezentare, trăiesc în prezent o frumoasă poveste de dragoste. Recent, cântăreața și-a uimit fanii de pe Instagram cu o dezvăluire complet neașteptată despre cel care i-a răpit inima.

Cleopatra și Edward, cuplu îndrăgit pe Instagram

Nu mică a fost surpriza fanilor atunci când au descoperit că aceasta este îndrăgostită până peste cap tot de un artist. Recent, ea și Edward Sanda și-au făcut publică relația și de atunci a început să curgă pe Instagram poze în ipostaze romantice și declarații de iubire desprinse parcă din cărțile de basme cu final fericit.

Cleopatra Stratan, ținută în continuare sub supraveghere de tatăl ei. Cântăreața va deveni majoră în octombrie

Timpul a trecut și se pare că cei doi sunt parcă și mai îndrăgostiți. Recent, Cleopatra Stratan a postat pe pagina sa de Instagram un mesaj dedicat partenerului său, Edward Sanda:

"Poza asta o să o pun într-o zi în ramă și peste ani, când o să mă uit la ea, îmi voi aminti cât de mult ne iubim acum și ce suflete identice avem! Vom avea mereu acest spirit tânăr chiar și peste 50 sau 60 de ani, iar un lucru vi-l garantăm: așa cum ne vedeți acum, ne veți vedea și atunci!❤️🔥♾👑"

Așa cum era de așteptat, postarea a făcut senzație printre fanii celor doi și a adunat instant aproape nouă mii de aprecieri.

Recomandari