Live acum
Prime Time 20:30Burlacul

GALRIE FOTO! Clona lui Britney Spears a strans 300.000 de lire dubland-o pe regina pop

Michaela Weeks, din Anglia, a renuntat la jobul de chelnerita pentru a deveni dublura profesionala a lui Britney Spears

"Este genial sa fii clona lui Britney. As vrea sa-i multumesc pentru viata mai buna pe care mi-a oferit-o", a declarat Michaela pentru The Sun.

Asemanarea cu Britney Spears i-a adus englezoaicei un castig de aproape 300.000 de lire lucrand full-time ca dublura. In plus, vedeta i-a oferit acesteia o viata de lux cu doua case, masini scumpe, cazi cu vibromasaj si o garderoba cu haine semnate de cei mai faimosi designeri.

"Ma simt binecuvantata ca seman cu Britney Spears si pentru viata pe care o traiesc acum. Mi-am cumparat prima casa la 19 ani. Nu mi-a venit sa cred cat de bine platita poti fi doar pentru ca semeni cu altcineva. Asemanarea cu Britney mi-a permis sa cheltui zeci de mii de lire pe masini, case, haine, incaltaminte si pe Chihuahua mea, Charlie", afirma dublura pop-starului international.

Michaela lucreaza ca dublura de 8 ani, insa in acest timp, ea a intampinat si momente de criza odata cu decaderea mult mediatizata a lui Britney Spears din 2007. In timp ce vedeta a fost la dezintoxicare si s-a ras in cap, dublura a fost la un pas sa-si piarda casa.

"A trebuit sa-mi vand toate masinile pentru a plati datoriile. Am trecut prin iarna fara incalzire deoarece nu mi-am putut permite", a marturisit clona.

Din fericire pentru Michaela, jobul de dublura a devenit din nou profitabil odata cu lansarea albumului "Circus" a lui Britney, in 2008. Ea a inceput sa primeasca de la 300 de lire pentru un eveniment mic pana la 3.500 de lire pentru un eveniment mare.


Foto: The Sun

Recomandari