Antena Căutare

Codin Maticiuc, critici dure la adresa Guvernului! "Cu forța dacă e nevoie!"

Codin Maticiuc este nemulțumit de măsurile luate de Guvern. El a transmis un mesaj extrem de tranșant.

Codin Maticiuc a răbufnit pe rețelele sociale. Artistul trage un semnal de alarmă în ceea ce privește măsurile luate de Guvern, în contextul pandemiei.

Ce a făcut Cristina Ciobănașu imediat după întorcerea din vacanță! Fanii ei au asaltat-o cu întrebări

Codin Maticiuc este o persoană foarte directă, el își exprimă punctul de vedere ori de câte ori simte nevoia, indiferent de situație. De data aceasta este extrem de nemulțumit de măsurile pe care le-a luat Guvernul.

El a tras un semnal de alarmă și a spus care este părerea lui. Nu s-a temut să facă aceste declarații publice, așa că le-a postat chiar pe pagina lui de Facebook. Crede cu tăria că legea trebuie respecată sau schimbată. Și dacă cineva nu acceptă legea, trebuie să fie forțat să o respecte.

"Cred că legea trebuie respectată sau schimbată. Cu forța dacă e nevoie. Varianta "nu sunt de-acord cu ea, deci n-o respect", nu merge. Acestea fiind spuse, înțeleg dorința guvernului de a impune distanțare. Chiar înțeleg și mi se pare absolut normal. Poate ar trebui alte norme impuse.", a scris artistul pe pagina lui de Facebook.

Loredana Groza, ipostaze fierbinți la mare! Diva arată demențial în costum de baie | Foto

Este extrem de revolat din cauza faptului că restaurantele sunt nevoite să închidă la ora 23:00. Din punctul lui de vedere, în ritmul acesta nu au cum să supraviețuiască.

"Este extrem de cald afară, interiorul este interzis deci restaurantele nu vând deloc la prânz. Seara lor începe când se lasă puțină răcoare, la 21.00. Nu e cam puțin până la 23.00 ca să-și facă banii pentru supraviețuire? La fel și câteva cafenele și terase unde distanțarea era ținută cu sfințenie, de la distanța între mese până la numărul de oameni la masă. La anumite terase se făcea și teatru și stand-up în aer liber. Şi lor le va fi greu cu o singură reprezentație pe zi și aia în zăpuşeală", a mai povestit el.

Ce face Ciprian Marica, după ce a fost prins cu amanta la hotel! Cum a apărut fotbalistul la mare... Julia Marcan, simpatica actriță din "Sacrificiul" ne-a dezvăluit planurile sale de vacanță! |Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 2: Rum Baba cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 2: Rum Baba cu fructe de pădure Joi, 04.04.2024, 15:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x