Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30iUmor Sezonul 10

Codin Maticiuc este un tată fericit. Cum se descurcă cu micuța Smaranda: „Acum, misiunea mea e s-o țin în viață”

Codin Maticiuc a uitat de „Poponeț”! Vedeta a vorbit, în platoul Observator 12, despre cum se descurcă într-o nouă ipostază, cea de tată.

Codin Maticiuc a uitat de „Poponeț”! Vedeta a vorbit, în platoul Observator 12, despre cum se descurcă într-o nouă ipostază, cea de tată.

„Codin Maticiuc a venit să ne vorbească despre TIFF și despre viața de tătic...Asta am ajuns, fraților! Voi vă dați seama că nu mai vorbesc despre cluburi, femei, nenorociri?!”, a glumit Codin Maticiuc, cunoscut, odinioară, ca „Poponeț”.

Codin Maticiuc este tată de fată. Cum se descrucă fostul crai de Dorobanți în noul rol?

„Mi-am dorit s fiu tată tânăr, dar „that ship has sailed” - s-a dus, cum ar spune englezul. Sunt tată, punct! Fiica mea a venit pe lume pe 4 aprilie. Îmi place experiența foarte mult, deocamdată...Recunosc, sunt protejat destul de mult de familie și nu sunt un tată erou. Încerc să stau cu ea câteva ore pe zi, să las și mama să se odihnească. Încerc să mă implic așa, un două- trei ore pe zi, atunci când nu trebuie hrănită sau, Doamne ajută, schimbată.

Acum, misiunea zilnică e să-o țin în viață. Apoi, o să vină și o conexiune de alt tip”, a povestit invitatul.

Părinții lui Codin Maticiuc sunt niște bunici fericiți. Vedeta a mărturist că nepoata lor este ca „fiica pe care n-au avut-o”.

„Ai mei sunt foarte încântați. Sunt singur la părinți, cumva e fiica pe care n-au avut-o niciodată și pe care și-au dorit-o.”

Recomandari