Live acumObservator 12
Prime Time 20:00Sacrificiul

Imaginile care fac înconjurul lumii, de la Oscar 2020. Colier de cinci milioane de dolari purtat de Charlize Theron

Charlize Theron a fost una dintre actriţele cele mai elegante la gala Oscarurilor de duminică, ţinuta ei fiind completată de un colier bătut în diamante în valoare de 5 milioane de dolari.

Charlize Theron la Oscar 2020

Profimedia

Rabat, Chopard, Harry Winston, Swarovski sau Bulgari au foste firmele de bijuterii preferate de actriţe şi actori pentru a-şi accesoriza ţinutele, dar piesa purtată de actriţa Charlize Theron, care a completat ţinuta sa creată de Dior, a fost de departe cea mai valoroasă.

Actriţa sud-africană, nominalizată la Oscar pentru rolul secundar din filmul "Bombshell", a purtat la gât un colier din colecţia de bijuterii de lux AI 2020 a casei Tiffany & Co.

Colierul de diamante are ca piesă centrală un diamant de peste 21 de carate, cu o scală a transparenţei D, care arată că nestemata nu are nicio imperfecţiune, notează casa de bijuterii într-un comunicat. Piatra "excepţională" montată în platină asemeni celorlalte 165 de diamante în valoare totală de 26 carate a completat colierul.

Charlize Theron a optat pentru mai multe inele şi o pereche de cercei cu diamante pentru a pune în valoare rochia neagră, cu un umăr căzut şi despicătură amplă pe picior de la casa de modă Dior.