Live acum Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin! (r)
Prime Time 20:00Film: Printesa indaratnica (SUA 2001)

Concurs de talente transmis virtual! Adda, Alex Velea şi Vanotek sunt cei trei jurați

Ureche muzicală, voce, inventivitate. Dacă le aveţi, puteţi să participaţi la primul talent show din România care are loc, exclusiv, în mediul online! Vorbim despre un concurs care va fi transmis live pe reţelele de socializare şi pe Youtube. Iar înscrierile au început astăzi. Adda, Alex Velea şi Vanotek se ocupă de asta. Ei sunt ghizi, ei sunt juriu.

Primul talent show din Romania care se desfasoară online, live pe social media și Youtube. Voi fi trei lideri de echipe: Adda, Alex Velea si Vanotek. Doritorii se pot înscrie online pe [email protected] de pe 14 ianuarie pana pe 30 ianuarie, cu o singură condiție, concurenții trebuie să aibă minim 14 ani.

În urma înscrierilor, concurenții vor fi aleși de către antrenori, iar semifinala va avea loc pe 3 februarie în Bucuresti, la LOFT, de unde vor fi aleși cei trei finaliști de un juriu format din cei trei artiști, un reprezentant Virgin Radio, un reprezentant Music Channel și un reprezentant Cat Music.

Timp de 5 zile, în perioada 10-16 februarie, Alex Velea, Adda și Vanotek, împreună cu cei trei finaliști, vor sta la Borsa, Maramureș, unde vor compune piese pentru concurenți și vor filma videoclipul. Toate acțiunile sunt transmise live pe conturile de social media și Youtube ale proiectului, dar și pe conturile artiștilor.

Vor exista probe și jocuri între artiști și concurenți, iar în Pensiunea de la Borsa vor fi construite trei studiouri, unde artiștii vor compune piesa pentru finalistul de care se ocupă. Cei trei finaliști vor avea parte de: realizarea unei piese, filmarea unui videoclip pentru piesă, iar câștigătorul va primi și un premiu în bani, dar și un contract cu Cat Music.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro