Connect-R, mesaj de dragoste pentru fosta soție. Ce i-a transmis artistul și cum au reacționat fanii

Connect-R a transmis un mesaj emoționat celei care i-a fost alături cinci ani. Gestul său a surprins pe toată lumea și a generat o mulțime de reacții din partea fanilor.

Connect-R a transmis un mesaj emoționat celei care i-a fost alături cinci ani

Instagram

Connect-R este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști de la noi din țară. Acesta surprinde de fiecare dată cu felul său de a fi și cu aparițiile sale impecabile din mediul online, cât și cu cele televizate.

Toată lumea știe că artistul este un tată fericit și împlinit, iar relația sa cu fosta soție este una extrem de bună. Cei doi au păstrat o prietenie strânsă și au decis să o crească pe fetița lor împreună, chiar dacă sunt divorțați de cinci ani, iar drumurile lor s-au separat.

Cântărețul se mândrește cu o fiică superbă, dar și cu fosta sa soție, care este de o frumusețe rară. Mai mult decât atât, Connect-R a lăsat fanii cu gura căscată atunci când i-a transmis unul dintre cele mai frumoase mesaje de dragoste Mishei cu ocazia zilei de 8 martie.

Care este mesajul pe care l-a transmis Connect-R celei care i-a fost soție

Recent, Connect-R a atras toate privirile asupra sa cu o postare de-a dreptul spectaculoasă pe rețelele sociale, unde este destul de activ și își ține la curent prietenii virtuali cu cele mai importante evenimente din viața sa.

Artistul a publicat pe contul oficial de Instagram o imagine cu fosta sa soție, Misha, însă mesajul pe care l-a transmis a tăiat răsuflarea tuturor și a generat o mulțime de reacții din partea celor 484.000 de urmăritori.

"Se spune că o fată devine femeie atunci când își începe viața sexuală! Eu zic ca devine femeie atunci când naște duh! Atunci când dă viață! Și totuși multe fete nasc copii, dar nu devin mame! Mamă ești atunci cand reușești să-ti dai seama că, copilul tău are nevoie de tine mai mult decât ai tu nevoie de tine. Mama înseamnă să ai timpanele pregătite pentru a suporta țipetele copilului tău, atunci când urletul e singurul vocabular pe care copilul tău îl cunoaște.", a început Connect-R mesajul.

"Mama înseamnă sa renunți, bineințeles provizoriu, la cariera ta, la facultate, la ieșirile in club, la tot felul de distracții de fetițe! Și să stai seara să-ți adormi copilul! Să-i spui povești ca să aibă vise frumoase! Să te poți trezi dimineața, ca să-i faci pachet pentru grădinița, să stai să-ți îngrijești îngerașul când e răcit, sau are otită! Să renunți la orgoliul tău, în certurile cu soțul tău, doar pentru liniștea copilului tău! Practic la finalul zilei, el, copilul tău, sa fie tot ce contează pentru tine! Nu e mama cea care dă viața unui copil, ci mai degrabă cea care-și dă viață pentru copil!! Mulțumesc, Misha pentru că ești mama, pentru că eşti îngerul copilului nostru", a mai povestit el, mândru de fosta sa soție și vizibil emoționat.

Imaginea a strâns rapid mai bine de 7.000 de aprecieri și 100 de comentarii, iar reacțiile pozitive ale oamenilor au apărut imediat. Aceștia au ținut neapărat să îl felicite pentru gestul spectaculos și să îi mărturisească că este un om cu suflet bun.

"Frumos spus! ❤️" sau "La mulți ani mamei tale! Ai o educație deosebită.", au fost câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care îl apreciază și îl susțin pe simpaticul artist.

Ultimele știri