Live acumAdela
Prime Time 20:30Adela

Connect-R, replici acide la adresa fanilor după ce a fost criticat. Cum i-a pus artistul la punct pe răutăcioși: “Ce aveți în cap, bă, triștilor? Atât de depresivi și de...”

În urmă cu o zi, Connect-R a publicat o postare motivațională pe pagina de Instagram. Însă, a primit numeroase mesaje acide din partea unor fani.

Connect-R

Instagram/ Connect-R

În vârstă de 37 de ani, cântărețul a publicat pe Instagram un selfie în care zâmbește, iar la descriere a notat un mesaj motivațional: “Nu poți să fi trist și să ai pretenția ca cel din oglindă să-ți zâmbească! 😊 Have a happy day, bro (n.r.: Să ai o zi fericită, frate)!!”.

La scurt timp de la postarea sa, unul dintre internauți i-a lăsat următorul comentariu: “Ar trebui să îți asumi greșelile, nu să te tot victimizezi ca o fetiță. Dacă ai greșit, recunoaște și asumă-ți, nu mai arunca cu [email protected]#@$ (am văzut că îți place cuvântul ăsta) în cei care îți arată realitatea”, iar Connect-R a reacționat.

Nu-l mai recunoști! Connect-R, o nouă schimbare de look! Cum arată acum artistul

Connect-R, scandal cu fanii pe Instagram: “Atât de depresivi și de încuiați”

Criticile la adresa artistului nu s-au oprit… iar unii s-au luat de greșeala lui de ortografie. Acesta a fost un alt moment în care el a izbucnit și a spus: “Mă fascinează tare treaba asta cu profesorii de gramatică de pe Internet. Ce [email protected]#@$ aveți în cap, bă, triștilor?! Dacă vă pune omul o foaie mare albă imacultată, mult alb, și e acolo în colț un punct negru, o să ziceți: «bă, am văzut un punct negru»(…), Atât de triști sunteți, atât de depresivi și de închiși și de încuiați. Aștia sunteți. N-ai ce să faci”.

Ștefan Relu Mihalache

Pe numele lui real Ștefan Relu Mihalache, artistul și-a început cariera la vârsta de 8 ani ca dansator. De la vârsta de 15 ani, hip-hopul a devenit una dintre marile pasiuni ale lui Connect-R. A intrat prima oară într-un studio în 1997, cu ocazia înregistrării primei sale piese, „Observ”. Pe 25 ianuarie 2014, Connect-R a devenit tată pentru prima dată. Soţia lui, Misha, i-a dăruit o fetiţă pe nume Maya.

Cântăreţul a avut o viaţă grea şi a depăşit o mulţime de obstacole pentru a ajunge acolo unde este în prezent, povestind despre prin ce a trecut, dar și despre viața de familie.

"Practic, mi-am ales singur destinul, am fost un personaj într-un alt personaj. Aveam lipsuri în copilărie, dar ai mei au ştiut mereu să le acopere. Mi se explica foarte clar: mami şi tati au salariul atât, suma asta o dăm la stat şi ne rămân atâţi bani. La un moment dat, mi-am dorit foarte mult o bicicletă şi m-am rugat la Doamne-Doamne, eram foarte dezamăgit că nu avem bani. Nu am visat din prima că voi deveni cântăreţ, îmi doream să fiu fotbalist atunci când eram mic.”, a spus artistul.

Lidia Buble s-a săturat de critici și a răbufnit! Cum i-a pus vedeta la punct pe răutăcioși: "Dacă mai spui ceva de nasul meu… "

Ştefan Mihalache, după numele din buletin, este unul din cei mai în vogă soliști ai noii generații de cântăreți de la noi, cu piese în topurile de specialitate de la noi, sau de peste hotare.

Recomandari