Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30X Factor

Considerată una dintre cele mai frumoase femei de pe planetă, Catherine Zeta Jones a ajuns de nerecunoscut!

Numeroasele probleme cu care s-a confruntat în ultimii ani și-au pus amprenta pe chipul uneia dintre cele mai frumoase femei din lume. Catherine Zeta Jonesc, frumusețea galeză răpitoare care l-a lăsat fără cuvinte pe don-juan-ul Hollywood-ului, Michael Douglas, s-a transformat într-o simpatică bunicuță, care nu mai are multe legături cu femeia strălucitoare de altădată

Numeroasele probleme cu care s-a confruntat în ultimii ani și-au pus amprenta pe chipul uneia dintre cele mai frumoase femei din lume. Catherine Zeta Jonesc, frumusețea galeză răpitoare care l-a lăsat fără cuvinte pe don-juan-ul Hollywood-ului, Michael Douglas, s-a transformat într-o simpatică bunicuță, care nu mai are multe legături cu femeia strălucitoare de altădată.

Paparazzi din cetatea filmului au surprins-o pe celebra artistă într-un moment în care se afla pe platourile de filmare ale unei producții în care a fost distribuită. Machiajul pentru rol s-ar putea să fi fost de vină pentru apariția neobișnuită a britanicei, dar imaginea sa i-a surprins pe mulți dintre cei care o adoră de ani buni.

Recomandari