Considerată una dintre cele mai frumoase femei de pe planetă, Catherine Zeta Jones a ajuns de nerecunoscut!

Numeroasele probleme cu care s-a confruntat în ultimii ani și-au pus amprenta pe chipul uneia dintre cele mai frumoase femei din lume. Catherine Zeta Jonesc, frumusețea galeză răpitoare care l-a lăsat fără cuvinte pe don-juan-ul Hollywood-ului, Michael Douglas, s-a transformat într-o simpatică bunicuță, care nu mai are multe legături cu femeia strălucitoare de altădată

Numeroasele probleme cu care s-a confruntat în ultimii ani și-au pus amprenta pe chipul uneia dintre cele mai frumoase femei din lume. Catherine Zeta Jonesc, frumusețea galeză răpitoare care l-a lăsat fără cuvinte pe don-juan-ul Hollywood-ului, Michael Douglas, s-a transformat într-o simpatică bunicuță, care nu mai are multe legături cu femeia strălucitoare de altădată.

Paparazzi din cetatea filmului au surprins-o pe celebra artistă într-un moment în care se afla pe platourile de filmare ale unei producții în care a fost distribuită. Machiajul pentru rol s-ar putea să fi fost de vină pentru apariția neobișnuită a britanicei, dar imaginea sa i-a surprins pe mulți dintre cei care o adoră de ani buni.

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri