Contract de 40 milioane de dolari pentru surorile Kardashian

Surorile Kardashian au semnat cel mai profitabil contract din istoria emisiunilor reality, pentru fabuloasa suma de 40 de milioane de dolari.

Cea mai in voga familie a Americii, Kardashian, a dat lovitura! E!Entertainment a decis sa prelungeasca show-ul tv "Keeping Up With The Kardashians" cu inca trei sezoane, pentru o suma record de 40 de milioane de dolari. Urmatorul sezon va debuta pe 20 mai.

Contractul nu include contractele promotionale si alte reclame si presupune aparitia întregii familii: Kim, Kourtney si Rob Kardashian, Khloe Kardashian Odom, Bruce, Kris, Kendall si Kylie Jenner. Nu se stie inca daca si noul iubit al lui Kim, Kanye West, va aparea in serial.

Televiziunea va achita si mancarea pentru Kloe, ceea ce inseamna o reducere a cheltuielilor pentru familie cu aproape 3 milioane de dolari.

Ultimul sezon din serialul reality "Keeping Up with the Kardashians" a avut peste 3 milioane de telespectatori pe episod, justificand astfel renegocierea contractului.


Foto: hepta.ro

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri