Căutare Live

Copiii Juliei Roberts au interdictie de a vedea filmele ei

Daca Johnny Depp nu se uita la propriile filme, Julia Roberts nu le-a interzis copiilor ei de a vedea peliculele in care a jucat mama lor.

Julia Roberts joaca un rol negativ intr-un film adaptat dupa basmul "Alba ca Zapada". Astfel, actrita a considerat ca pelicula, desi este una pentru copii, este nepotrivita pentru cei trei copii ai ei.

"Cred ca sunt prea mici pentru rolul meu. Suntem foarte stricti in privinta asta in casa. Nu ne uitam la filme acasa, ne plac mai mult cartile", a declarat starul de la Hollywood. Dar oare isi va lasa copii sa citeasca basmul, daca tot nu pot vedea filmul?

VIDEO! Simona Trasca si-a dezvaluit secretele: "Am vrut sa il omor"! Vezi despre cine este vorba!... VIDEO! Momente hot la Burlacul: Alexandra a facut striptease!...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri