Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Adela

Copiii lui Michael Jackson depun marturie la procesul doctorului Murray

Paris si Prince, copiii cei mari ai lui Michael Jackson, vor sa depuna marturie in procesul care investigheaza moartea tatalui lor. Acestia isi doresc ca memoria tatalui lor sa nu fie manjita!

Prince si Paris, in varsta de 14, respectiv 13 ani, le-au spus bunicii lor, Katherine, despre intentia de a depune marturie la proces.

Surse din apropierea copiilor au marturisit ca fiul cel mare al starului pop detine informatii esentiale despre moartea lui Michael Jackson.

Procurorii considera ca doctorul Conrad Murray este vinovat de moartea lui Jackson. Acesta i-ar fi administrat starului anestezice mult prea puternice, care i-au cauzat decesul.

"Prince si Paris il adorau pe doctorul Murray si il considerau un inger pentru tatal lor. Cei doi pot luat pozitie si pot aduce probe importante in acest proces", a spus o sursa apropiata familiei Jackson.

Potrivit sursei, Prince poate povesti instantei ce a vazut cand a intrat in dormitorul tatalui sau, in momentul in care doctorul incerca sa il resusciteze pe Michael.

Totusi, bunica acestora, Katherine, nu este de acord cu decizia copiilor. Aceasta a marturisit ca poate fi mult prea traumatizant pentru cei doi juniori.

LaToya Jackson, considera ca declaratia acestora ar fi insa un lucru pozitiv pentru copii. Ea este convinsa ca medicul este vinovat de moartea starului si spera ca marturia copiilor sa fie de ajutor procuraturii.

sursa: dailymail.co.uk

Foto: zimbio.com

Recomandari