Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Copiii lui Michael Jackson au RUPT TĂCEREA în legătură cu bunicul lor, despre care cântărețul a spus că îl făcea să „vomite de frică”. „Ai fost…”

Doi dintre cei trei copii ai legendarului Michael Jackson, Paris și Prince, au publicat pe internet mesaje despre bunicul lor, Joe Jackson, omul despre care tatăl lor declara într-un interviu că îl făcea „să vomite” de frică.

Doi dintre cei trei copii ai legendarului Michael Jackson, Paris și Prince, au publicat pe internet mesaje despre bunicul lor, Joe Jackson, omul despre care tatăl lor declara într-un interviu că îl făcea „să vomite” de frică.

Mesajele celor doi copii au fost pozitive, amândoi recunoscând că dacă nu ar fi fost Joe Jackson, niciunul dintre membrii familiei lui nu ar fi avut succesul pe care l-au cunoscut.

Paris Jackson a dezvăluit că a fost alături de bunicul ei în ultimele lui clipe și că l-a rugat să îi promită că o va „bântui” curând.

Paris a publicat pe Instagram o fotografie în care apar două mâini împreunate – a ei și a bunicului ei, pe un pat de spital.

„Să petrec acele ultime moment cu tine a însemnat extrem de mult. A fost o binecuvântare să îți pot spune tot ce mi-am dorit să îți spun înainte de a ne lua la revedere”, a scris ea.

„Toți cei care au venit să te viziteze au venit cu iubire, respect și atât de multă mândrie pentru tine. Suntem mândri de tine, suntem mândri să fim copiii tăi, nepoții tăi și strănepoții tăi. Suntem mândri să avem parte de pueterea ta și să fim parte din ceea ce ai creat tu. Sunt mândră să fiu o Jaclson. Tu ai fost primul Jackson adevărat – cel care a dat startul legendei. Niciunul dintre noi nu am fi nici în apropierea locului în care ne aflăm acum, dacă nu ai fi fost tu”, a adăugat ea.

Copiii lui Michael Jackson au RUPT TĂCEREA în legătură cu bunicul lor, despre care cântărețul a spus că îl făcea să „vomite de frică”. „Ai fost…”

Paris a mai scris despre bunicul ei că a fost „cel mai puternic bărbat” pe care îl cunoaște.

„Munca vieții tale va intra în istorie, așa cum vei face și tu.Vei rămâne în amintirile tuturor drept unul dintre cei mai grozavi `patriarhi` care au trăit vreodată. Voi prețui întotdeauna fiecare moment pe care l-am petrecut cu tine, mai ales ultimele moment”, a mai scris Paris Jackson.

„Te iubesc, bunicule. Te voi întâlni în vis foarte curând”, a încheiat ea.

La rândul lui, Prince a publicat o imagine în care apare alături de bunicul lui, pe care l-a numit „un exemplu de voință și dedicare”.

„Acest om a fost și va fi întotdeauna un exemplu de voință și dedicare adevărată. El nu a ales cea mai ușoară cale, ci pe cea care a fost cea mai bună penmtru familia lui. M-ai învățat să mă mândresc cu numele Jackson și m-ai învățat ce semnificație are acest nume. M-ai învățat ce înseamnă dedicarea și mi-ai arătat ce înseamnă să fii puternic și neînfricat. Nu va mai fi niciodată cineva ca tine”, a scris fiul cel mare al lui Michael Jackson.

Paris, în vârstă de 20 de ani, și Prince, în vârstă de 21 de ani, mai au un frate, Blanket (16 ani).

Joe Jackson, patriarhul familiei Jackson şi tatăl regelui muzicii pop Michael Jackson, a murit, miercuri, la vârsta de 89 de ani.

La începutul anilor 1960, Joe Jackson a devenit impresarul fiilor lui - Jackie, Tito și Jermaine – care au format un grup muzical. Apoi, la acest grup s-au alăturat fiii lui mai mici, Marlon și Michael, după care grupul s-a transformat în trupa de succes The Jackson 5.

Joe Jackson a fost subiectul unor controverse ulterior, când copiii lui – inclusiv legendarul Michael Jackson – au ajuns la maturitate și au povestit că acesta a avut un comportament abuziv față de ei, în perioada în care el a fost impresarul trupei.

Totuși, în 2002, Joe Jackson a fost distins cu un premiu Rock and Roll Hall of Fame pentru „cel mai bun impresar de divertisment din toate timpurile”.

Recomandari