Căutare Live

Copiii Mirelei Vaida au probleme de sănătate. Prezentatoare tv a făcut anunțul pe Instagram

Mirela Vaida are probleme cu micuții săi. Prezentatoarea Acces Direct le-a spus fanilor prin intermediul contului de Instagram că copiii au probleme de sănătate și că s-au îmbolnăvit.

Copiii Mirelei Vaida au probleme de sănătate

Instagram

Prezentatoarea le pregătise o mare petrece în acest weekend, dar a fost nevoită să anuleze totul în ultimul moment. Unul dintre băieți a fost depistat cu gripă de tip B. A mers cu băiatul cel mare la spital, dar între timp și băiețelul cel mic a făcut varicelă. Prin urmare, planurile de aniversare ale celui mic au fost anulate rând pe rând.

Copiii Mirelei Vaida au probleme de sănătate

Invitați erau copiii de grădi, erau chemați animatori, aveau tort comandat. Mirela a anulat totul și pentru că atunci când ceva rău vine, se poate și mai rău, fiica Mirelei Vaida are și ea enterocolită.

Prezentatoarea tv a spus că cei mici sunt pe tratamentul prescris de medici și că nu și-a pierdut calmul. Cea mai mare îngrijorare este faptul că acum micuții se pot contamina unul de la celălalt având în vedere că au boli diferite.

"Știți ce am mai aflat azi? Karla are enterocoloită. Încă e bine, ce să facem? Există posibilitatea ca toți să facă enterocolită, gripa B, varicelă, și de toate. Ce pot să zic? Ce poate fi mai rău? Dacă nu murim acum sigur mai trăiesc o sută de ani. Hai să fie bine și să nu fie rău!", a mai spus prezentatoarea de la Acces Direct pe Instagram.

Mirela Vaida, complet nemachiată, la primele ore ale dimineții

Mirela Vaida s-a pzoat într-o ipostază foarte emoționantă alături de copiii ei, iar fanii au reacționat imediat. Iată cum arată vedeta fără strop de machiaj pe ten.

Mirela Vaida a publicat pe rețelele de socializare o imagine în care a apărut alături de copiii săi, în casă. Vedeta arată foarte bine și fără artificii cosmetice, iar fanii ei au putut să vadă acest aspect.

Mirela Vaida și-a surprins comunitatea de fani cu o imagine în care a apărut cu un aspect facial natural, ea a ales să nu poarte deloc machiaj și arată fabulos.

Iată că, nu este deloc schimbată, ba mai mult de atât, pe Mirela Vaida o prinde foarte bine look-ul natural. Cei peste 600 de mii de urmăritori pe care i-a strâns pe Instagram au putut să o vadă pe vedetă fără strop de make-up pe ten și au reacționat imediat, spunându-i că arată foarte bine.

„Sunt cea mai iubită "mami" de pe Pământ!”, a scris vedeta pe rețelele de socializare, loc unde fanii au ținut să-i scrie și ei mai multe mesaje de apreciere. Aceștia i-au spus că arată foarte bine și fără machiaj, semn că ei o apreciază mai mult pentru stilul de viață și pentru personalitatea ei frumoasă.

Jessica Alves și-a pus implanturi în posterior. Cum s-a pozat într-o rochie din piele, mulată... Alex Bodi, mesaj pe Instagram despre oamenii din jurul său. Ce a scris omul de afaceri...
Parteneri
5 obiceiuri care dezvăluie multe despre igiena ta. Ce nu e recomandat să faci
Catine.ro
Ultimele știri
x