Copilul din flori al lui Arnold Schwarzzeneger îi seamănă leit. Cum arată Joseph Baena, băiatul făcut cu o servitoare

Joseph Baena, fiul lui Arnold Schwarzenegger din aventura pe care actorul a avut-o cu menajera Mildred Baena, seamănă leit cu tatăl său. Băiatul în vârstă de 23 de ani arată ca un super-star și sucește mințile femeilor încă de foarte tânăr

Copilul din flori al lui Arnold Schwarzzeneger îi seamănă leit. Cum arata Joseph Baena, baiatul facut cu o servitoare

Profimedia

Joseph este copilul "din flori" al actorului, fiind născut după o aventură a acestuia cu menajera familiei, Mildred Baena. Acesta nu a fost niciodată recunoscut de către tată său, ba mai mult a primit numele de familie al mamei.

Deși Arnold s-a străduit să țină totul secret, în 2011 s-a aflat de existența fiului nelegitim, lucru care a dus la destrămarea căsniciei de 25 de ani pe care actorul o avea cu Maria Shriver. Soția lui Arnold a depus imediat actele de divorț, la aflarea veștii. Cei doi au împreună patru copii.

În timp, Arnold Schwarzenegger s-a apropiat de fiul său, astfel că atunci când acesta a împlinit 20 de ani, cei doi au celebrat împreună aniversarea într-o sală de sport. Imaginile au făcut înconjurul lumii, după ce cei doi au făcut o ședință de culturism.

Citește și: Ipostaza în care a fost surprins Arnold Schwarzenegger după a treia operație pe cord deschis. Care e starea actorului

Arnold Schwarzenegger are cinci copii: Katherine (născută în 1989), Christina (născută în 1991), Patrick (n.ăscut în1993), Christopher (născut în 1997), cu fosta lui soție, Maria Shriver, și Joseph Baena (născut în 1997), cu menajera Mildred Patricia Baena.

Câți bani a câștigat Arnold Schwarzenegger pentru fiecare cuvânt rostit în Terminator 2. Cât a costat "Hasta la vista, baby"

Actorul şi fostul campion mondial de culturism Arnold Schwarzenegger este cunoscut în lumea întreagă pentru marile roluri din filme, dar mai ales pentru capodopera "Terminator", un film care i-a adus mai bine de 15 milioane de dolari dintr-un foc!

În urmă cu 25 de ani, filmul "Terminator - Judgement Day" făcea furori în întreaga lume, însă nimeni nu bănuia cât putea să câștige Arnold pentru replicile sale.

Citește și: Băieții lui Arnold Schwarzenegger, surprinși la plajă de fotografii americani. Cât de diferiți sunt Patrick și Christopher

Pentru # Terminator2: Judgment Day (1991), ArnoldSchwarzenegger a câștigat 15 milioane de dolari pentru că a vorbit în total 700 de cuvinte pe dialog - care se descompun la 21.429 dolari pe cuvânt.

Celebra replică „Hasta la vista, baby” a costat 85.716 USD, adică 354.82 lei

Ultimele știri