Căutare Live

Copilul lui Cosmin Seleși participă la concursul de karting alături de încă 170 de concurenți

Pe Cosmin Selesi il stim cu totii. la tv. Este insa un alt om. în preajma fiului lui. Cosmin şi-a însoţit copilul la campionatul de karting. Emoţiile sunt mari pentru actor.

Pe Cosmin Selesi il stim cu totii. la tv. Este insa un alt om. în preajma fiului lui. Cosmin şi-a însoţit copilul la campionatul de karting. Emoţiile sunt mari pentru actor.

O dată pentru că fiul lui, Tudor, participă la concursul de karting. Şi doi, pentru că este şi organizator şi trebuie să se asigure că totul decurge conform planului.

Împreună cu Tudor, 170 de copii, cu vârsta cuprinsă între 5 şi 18 ani, au participat la prima etapă a campionatului naţional de kating "Micul Pilot", organizat în Bacău. A fost însă doar prima etapă. Urmează alte cinci, în Bucureşti, Târgu Secuiesc şi Bacău.

Noul film regizat de Quentin Tarantino a avut premiera la Cannes. Din 9 august, în cinematografele din România... Mădălin Voicu este celebru și bogat și le oferă o viață de huzur copiilor și iubitei...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri